Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Komedie
  • Thriller

Recenze (394)

plakát

Gentlemani (2024) (seriál) 

Bavilo a hodně. Opět mě max. vyhovoval Ritchieho styl podán. Vynikající a skvěle dávkovaný , celý prostor vyplńující  soundtrack a to vše v Dolby Atmos.  Muzika - ta prostě neměla ! chybu !!!

plakát

Průsmyk smrti (2006) (TV film) 

Urrráááá, urrrrrrááá...... Poslední díl už jsem vůbec nedokázal dokoukat do konce. Chvílemi směšné, už jen typická rusácká střílečka s prvoplánovými masakrálními scénami a se spoustou amatérský chyb a taktických nelogičností. Kvalit 9. roty to ani zdaleka nedosahuje.

plakát

Viejos (2022) 

Naprostá ztráta času ! Takovou kravinu už jsem léta! neviděl.

plakát

Případy podporučíka Haniky (1989) (seriál) 

Škoda že už rejža nemůže vysvětlit to, že zubařka Ilona Svobodová je v posledním šestém dílu najednou řadovou úředníci národního výboru. To mi hlava nebere....... Že by klon ?

plakát

Soudain seuls (2023) 

Solidní psychotropní survajvl odehrávající se na ostrově, kde by asi nikdo z nás dovolenou trávit nechtěl. To to měl Tom Hanks ještě "zlatý".... Jinak skvělá práce maskéru a špiničů. Místy ale nějaké marginální nesrovnalosti.

plakát

Vládcové nebes (2024) (seriál) 

Jako fanda Bratrstva/viděl 3x/ a Pacifiku /2x/ musím říci, že mě tohle až tak moc nechytlo. Ale určitě tam je zajímavý vhled do "kuchyně" letky. Jinak ale příjemná a skvěle zvládnutá věc s průměrným zvukem DD.

plakát

Bazén (1969) 

Celý silně nadhodnocený úspěch silně nudného a táhlého filmu je postaven výhradně na dvou nádherných lidech, kým Delon a Romy Schneider jednoznačně byli. Bez těchto dvou by po tomto snímku ani pes neštěkl.....

plakát

Hoří v Paříži? (1966) 

Velké překvapení. Film s velkou výpravou, precizními scénami, perfektní kamerou. Škoda jen, že kvůli pár francouzským idiotům je černobílý.

plakát

Land of Bad (2024) 

Docela slušný survival s velmi dobrou choreografií konfliktů, velmi dobrý soundtrack v DD, solidní exteriery/džungle. Taková dobrá jednohubka na sobotní večer.