Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené filmy (5)

Podfu(c)k

Podfu(c)k (2000)

Můj asi nejoblíbenější film všch dob. Romský gang vedený Bradem Pittem - skvělím boxerem bez rukavic, špičkovým stratégem a obchodníkem a expertem na přívěsné karavany.Guy Ritchie je prostě jeden z nejlepších režiséru doby.

Darebáčci

Darebáčci (2000)

"Geniální "zlodějský gang vedený Woody Allenem - jednookým, který je mezi slepými králem. Úžasná je miniscéna s předáváním nelegálního dinamitu.

Banáni

Banáni (1971)

Není nic lepšího ,než se stát revolucionářem z donucení a navíc se strmou kariérou v tomto oboru. Jena z nejlepších komedií Woodyho Allena.

„Čtyři vraždy stačí, drahoušku“

„Čtyři vraždy stačí, drahoušku“ (1970)

Geniální dílo Oldřicha Lipského a Miloše Macourka.Pištěk navíc vytvořil američtější prostředí, než by sami američani vytvořili. Skvělé obsazení , maximálními hereckými výkony, Žádna "vata" - není zde snad jeden jediný netrefný, nebo zbytečný dialog, výborná muzika i střich. Všechny zde miluji, ale nejvíce snad pana Kemra, jako vůdce jednoho gangu - jeho anabáze se ztracenými zuby je geniální, pana Hlinomaze jako profesiálního alkoholika pana "GOGA" a samozřejmě jednu z největších dam naší kinematografie - paní Rosůlkovou. Takové geniální dílo se už nikomu nepovede, už nemáme tak geniální scénaristy a režiséry.