Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (54)

plakát

Avengers Grimm (2015) 

Nevím proč, ale hodně jsem v tom viděl Sucker Punch! Taky taková slátanina...

plakát

Babovřesky (2013) 

Trošku toho, trošku zase tamtoho... Já nevím, tak nějak zpatlal slunce seno s kaměňákem, nějaký ten humor tam byl, i pokus o horor... Podle mého podprůměrný film postrádající cokoliv! Jediný, co Troškovi neodpostím je vykradená "písnička" z kameňáku o oktávu výš neustále dokolečka do zblbnutí!

plakát

Battle for Skyark (2015) 

Proč to připomíná seriál "The 100" a "Fallings Skies" se zkrouhnutým rozpočtem? Banda dětí bojuje proti monstrům.

plakát

Bojiště Země: Sága roku 3000 (2000) 

Já nechápu, co se lidem na tomhle filmu nelíbilo? Spíš někdo vyslal do světa špatnou recenzi a každý se toho chytil. Zezačátku jsem si myslel, že je to film spíše z 80. - 90. let, fajn, koukat se na tento film v roce vzniku 2000 (což už je 14 let zpátky) tak bych si asi pomyslel, že je to kravina. Ale v dnešní době, když každý pátý režisér žijící na tomto světě točí film “z minulosti“… Doporučuji se na tento film podívat znova, a myslím, že by se našlo dost lidí, kteří by své hodnocení změnili…

plakát

Bollywoodské rytmy (2009) 

Takhle to dopadne, když USA se snaží natočit něco z Bollywoodu. Tento film mi prijde docela amatérský, ale za shlédnutí to stálo.

plakát

Den nezávislosti: Nový útok (2016) 

Jak řekli jednou v South Parku: "to už bylo v SIMPSNECH", tak u tohoto filmu bych prohlásil: To už bylo v STAR WARSech, TRONovi a PACIFIC RIMu!!! :( Vypadá to, že udělat slušný film a nečerpat z let minulých je docela těžké!

plakát

Den zlomu (2003) (TV film) 

Nemohu si pomoct, námět mohl být dobrý, ale zpracování bylo hrozné. efekty totálně nepropracované, a nakonci, jak vjeli na parkoviště v centru, a všichni jim tleskali z několik kilometrů vzdáleného kopce mě naprosto dostalo!!! :D

plakát

Doktor od jezera hrochů (2010) 

Nemohu si pomoct, ale chtělo to jiný název, člověk by pak měl úplně jiný pohled na film. Nápad dobrý, ale nedokoumaný! (2+)

plakát

Donšajni (2013) odpad!

Nestává se, že dávám filmům hodnocení odpad, ale tohle si ho zaslouží. Nějak mi unikl děj tohoto filmu, spíše mi to připadá jak slátanina několika nápadů, a pan Menzel se je snažil smotat všechny dohromady! Film nezaujal diváka hned od začátku, i když to později chytne děj, divák je již znuděn, a nevěnuje tomu pozornost!