Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (23)

plakát

Barbie v Louskáčku (2001) 

Pohádky s Barbie byly mé dětství, které neskončilo ve 12 jako u dnešních dětí. Kdykoliv se ráda podívám na Barbie a její příběhy. Vlastně na všechny pohádky. Normálně bych asi nedala tak vysoké hodnocení, ale tento film má pro mě srdeční hodnotu. Dokázal mě vždy okouzlit magičností míst, kterými Barbie prochází, půvabností hudby a baletu, ale především mě vždycky okouzloval statečností a srdečností louskáčka. Barbie v louskáčku pro mě bude vždycky nádhernou vzpomínkou na dětství. Protože takhle to má být. :)

plakát

Co ta holka chce (2003) odpad!

Jeden z nejhorších filmů, které jsem kdy viděla. A to nejsem odpůrcem trhlých komedií. Nevím, čím přesně mě tak štve, možná naprostou nereálností a naprostou tupostí hlavní postavy, ale zaručeně vím, že tenhle film nechci nikdy vidět znovu. Každý pohyb té holky mě doteď straší v nočních můrách. Nezáchránil to ani Colin Firth. Pro mě by to nezachránil ani Jared Leto. Amandě jsem nevěřila ani slovo, natož nějaké emoce. Lituji toho času, který mi už nikdo nevrátí.

plakát

Dear White People (2014) 

Skvěle natočený a sympatický film odkrývající stále aktuální téma. Důležitost a aktuálnost tohoto tématu mohou připomenout i zde přítomné komentáře. Divák by ale při jeho sledování měl skutečně vnímat a snažit se ho pochopit. Třeba to někomu otevře oči nebo dokonce i srdce (důležitá je nejspíš také znalost kontextu a historie ;))

plakát

Drákuloviny (1995) 

Jasně, je to chvílemi dost nepopsatelné, ale takové jsou všechny filmy s Lesliem :) Ale je to fajn film na pobavení, člověk jen nesmí hledat hlubší smysl, proto si vysvětluju ty odpady.. Já bych tuhle parodii doporučila komukoliv!

plakát

Hannah Montana (2009) 

Nejsem ovce, abych šla se stádem. To, že má každý tenhle film zafixovaný jako pohádku pro devítileté holčičky a pitomé pubertačky je škoda, ale jen jejich škoda. Věřím, že každý má jiný vkus. Já taky zrovna nežeru pubertální slátanity, ale to neznamená, že pošpiním jejich jméno jen proto, že se stádo rozhodlo to učinit. Ve svém žánru je tenhle snímek průměrná podívaná, která nabízí víc než jen řvoucí puberťáky. Ano, byly chvíle, které jsem musela přetáčet, ale kolem a kolem se mi tenhle film líbil. Nesnažil si hrát na něco, čím není. Jsem si jistá, že se polovina hlasujících na film ani nepodívala, jen vyjádřila svůj nesouhlas, aby nasbírali hodnocení, nebo jen předvedli, jak umí chodi se svým stádem. Vím, že jsou upřímní lidé, kterým se tento film nelíbil, ale zbytek je mi k smíchu. Dát něčemu špatné hodnocení jen proto, že jsou toho plné noviny a obrázky na internetu, je smutné. Také jsem si nejdřív pustila stupidní film ,Co ta holka chce', než jsem ho navždy hodila do koše na příšerné vzpomínky. Musím hrdě prohlásit, že dávám tři hvězdičky ze tenhle pěkný, občas vtipný a ano i trochu sentimentální snímek.

plakát

Chuckyho nevěsta (1998) 

Tak díky téhle ****** jsem si vypěstovala strach na panenky. Proto nedoporučuju nikomu, kdo se bojí všeho.. Možná, že by moje hodnocení nebylo tka přísné, kdybych nebyla strašpytel, ale jsem. A taky mi to přišlo prostě dost nechutné. Jednu hvězdičku dávám za vtip s gumou.

plakát

Interstate 60 (2002) 

Skvělý film, ale čekala jsem větší bum. Chce to neočekávat ohňostroj a rozhodně vás nezklame :)

plakát

Jak ztratit kluka v 10 dnech (2003) 

Trošku přihlouplá romantická komedie se sentimentálním koncem, která ale, ačkoliv jsem to nečekala, dokázala pobavit. Nejkouzelnější byla samozřejmě Kate Hudson jako pitomoučká slečinka sestavující fotoalbum plné dětí, které se ještě ani neměly možnost narodit. V některých scénách jsem opravdu viděla některé své známé. Konec byl možná trošku přehnaný, asi by stačilo říct: ,, Oba jsme stejní, pojďme do ZOO." Ale chápu, že někteří takové konce potřebují. A ačkoliv tam byly scény, které mě nudily, Kate to vždycky dokázala nějak napravit (,,Můj kluk si myslí, že jsem tlustá") . A také díky Kate přidávám jednu hvězdičku navíc :)

plakát

Jeden den v New Yorku (2004) 

Hvězdička navíc za pěkného blonďáka kvůli kterému se na to možná někdy podívám znovu. Jinak na sobě opravdu pozoruju, že rostu :) Pěkná podívaná pro mladší diváky, pro ostatní je to spíš ztráta času..

plakát

Kevin ze severu (2001) 

Občasně vtipné, ale né nějak závratně. Asi bych dala jen jednu hvězdičku, ale kvůli Lesliemu a jeho obličejům za novinama dám dvě!