Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (248)

plakát

Absolutní nula (2006) (TV film) odpad!

Neuvěřitelný film! Ničemu, co se dělo na obrazovce, jsem neuvěřil. Tradiční nízkorozpočtový rádobykatastrofický film svým motivem částečně připomínající Den poté. Strašlivý soundtrack (kdyby použili skladby Britney Spears, nadělali by méně škody), mizerné triky, špatný scénář, nepřesvědčiví herci a dvanáct nelogičností na každou minutu filmu. Viděl jsem sice už horší (bohužel), ale tohle opravdu nestojí ani za jediný cent, který do toho vrazili.

plakát

A co když je to pravda? (2005) 

Běžná a průměrná americká romantická komedie, která vyniká pouze tím, že je Reese Witherspoon duch.

plakát

Aféra Thomase Crowna (1999) 

Je mi líto - uvažoval jsem o 4*, ale nakonec Crownovi o chloupek unikla. Hlavním důvodem je to, že většinou se film tváří jako odlehčená komedie, ale pak jakoby najednou scénář chvíli psal někdo jinej a všechno je rázem vážný, aby se o něco později opět vrátil ke komedii. Tahle schizofrenie mi dojem z filmu trochu zkazila. Nebýt toho, dám 4* bez váhání, protože děj, herci, hudba i atmosféra filmu na to měli. Škoda tý schízy, no.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Výborný seriál. Skvěle se u něho bavím a taky poměrně ty dva chápu, protože v práci jsem mezistupínek mezi kancelářskou krysou a ajťákem, takže pomáhám kolegyním (a občas kolegům) s problémy s pc (výběr z těch lepších: nešly zavřít excelovský tabulky a mizely z vybraných buněk čísla - pravítko "přišláplé" šanonem mačkalo mezerník; rozházený zkopírovaný text z webu - zarovnat vlevo; nefungoval druhý monitor - zasunout pořádně zdrojový kabel, etc. etc.).

plakát

Alf (1986) (seriál) 

Sympatický, plyšový mimozemšťan, který má ze všeho nejradši kočky, je jednou ze vzpomínek, která se mi vybaví v souvislosti s mým dětstvím. Pravidelně se tv přepla na ČT, abych mohl sledovat povedené střeštěnosti ALFa. Jeden z nejlepších sitcomů vůbec a asi nejlepší sitcom 80. let.

plakát

Andělé pomsty (2002) 

Viděl jsem už horší braky, ale tohle k nim nemá daleko. Vše předvídatelné, nudné, nezáživné a nepovedené. A je mi docela dost líto, že tam hraje Arnold Vosloo. Jako Imhotep mi byl daleko sympatičtější.

plakát

Android: Apokalypsa (2006) (TV film) 

Klišé nabitý béčkový sci-fi film natáčený v pískovně. Co víc říct. Snad jen, že takovýhle a horší filmy jsou důvodem, proč krachují malí producenti.

plakát

Ani mě nehne (1998) 

Tenhle film ve mně zanechal hodně rozporuplný dojem. Rozhodně zajímavý námět a celková myšlenka se filmu upřít nedají, ovšem jsem si při sledování všiml takových nelogičností, že by se nad tím podivila i moje akvarijní rybka, kdybych nějakou měl. Nebýt těch chyb, dám čtyři možná i pět *, takhle jsou to jen 3* a docela mě to mrzí.

plakát

Aréna národů (2012) (pořad) 

Bál jsem se, že to bude nějaká kopie Her bez hranic a taky že jo. Naštěstí pro diváka (tedy i pro mě) je to kopie i co se týče nápaditosti a zábavnosti disciplín. Co mi ovšem chybí, je původní a originální komentář té komentátorky z Her na ČT. Občas mi připadalo, že je snad zhulená :)

plakát

Armagedon zvířecí říše (2009) (seriál) 

Jeden z nejlepších dokumentárních seriálů o přírodě, co znám. O vymření dinosaurů slyšel každý, ale neměl jsem nejmenší tušení, že život na Zemi měl na kahánku mnohem vícekrát (naštěstí pro nás život má tuhý kořínek a je jednoduché ho zdecimovat, ale ne vyhladit). To mi ukázal až tento dokument. Výborně zpracovaná audiovizuální stránka, informačně bohaté a přitom srozumitelné a hlavně se vyhýbají nešvaru 99% amerických dokumentů, takže neopakují jednu věc neustále dokola.