Reklama

Reklama

Alf

(seriál)
Komedie / Rodinný / Sci-Fi
USA, (1986–1990), 35 h 34 min (Minutáž: 18–24 min)

Hudba:

Alf Clausen

Hrají:

Max Wright, Andrea Elson, Anne Schedeen, Benji Gregory, Paul Dooley, Frances Bay, Mihaly 'Michu' Meszaros, Elisha Cook Jr., Glenn Withrow, Holly Fields (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(102)

Členové obyčejné rodiny se ocitnou v neobyčejné situaci, když v jejich garáži přistane mimozemská bytost a stane se jedním z nich. (HBO Max)

Recenze (410)

Stružák 

všechny recenze uživatele

Alfa jsem samozřejmě sledoval jako malej a kdysi se mi hrozně líbil. Když seriál sleduju dneska, jsem po necelejch dvou sériích trošku na rozpacích. Pár vtipnejch momentů tam je, ale scén, kde bych se vysloveně smál nahlas, zase tolik není. Paradoxně o nejvtipnější momenty se kromě Alfa staraj spíš vedlejší postavy. Výborná je Katina matka, o spoustu zábavy se starají sousedé Ochmonekovi. Jinak rodina Tannerových mi přijde taková suchá a nesympatická, obzvlášť Lynn s Brianem. Alf jako seriál k večeři nebo snídani bude fungovat pořád dobře, ale že bych se musel k některejm dílům jó vracet, to snad ani ne. ()

bacon 

všechny recenze uživatele

Pri pozeraní tohoto seriálu ma chytá neskutočná nostalgia. Je tó návrat do pubertálnych čias. V podstate je to gýčový sitcom, ale v SK znení dal tomu maestro Stano Dančiak ten správny šmrnc. Od tohoto seriáliku nečkajme nič svetaborné, len príjemný oddych a zábavu. Pán Dančiak ďakujem za "spozeratelnenie" seriálu. ()

Reklama

MartyMcFly89 

všechny recenze uživatele

Začneme krásnou hudbou v úvodní scénce. Poté, že v té době tu byl Alf tak trochu kult (byly i šampóny ve tvaru Alfa, to už je co říct), sympatickým mimozemšťanem, neustálým strachem, aby Alfa nikdo kromě Tannerových neviděl, že neměl rád kočky a pořádal je na potkání, že si v jednom díle myslel, že soused je Elvis Presley (a tedy neumřel, ale žije dál) a kvůli všeobecné pohodě. ()

Melies 

všechny recenze uživatele

8 / 10 Na to, že z neho plyš padá na podlahu takmer v každej scéne, ide o až nadmieru podarený seriál s absolútne geniálnym dabingom Stana Dančiaka a niektorými scénkami, ktoré mi zostanú v pamäti vyšité zlatým písmom. Päť hviezdičiek nedávam len preto, lebo som si dal záväzok, že ich dám len filmom a seriálom, bez ktorých si svoj život neviem vôbec predstaviť, a pravdu povediac, život bez Alfa si predstaviť dokážem. Aj tak by ale v telke už konečne mohli dať reprízu, čert to ber!!! ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Krásný seriál. Jako malý capart jsem neprošvihl snad žádný díl. K jedněm vánocům jsem si ho přál jako plyšáka a pak to byl můj nejoblíbenější plyšovej kámoš. Ty jeho fórky mě dostávaly dycky, ta jeho rodina samozřejmě už tak vtipná nebyla, ale umožňovala Alfovi vyniknout namaximum. Dabing Oty Jiráka se mi opravdu líbil (se Stano Dančiakem jsem neměl tu čest). No a úvodní melodie se mi nesmazatelně vryla do paměti. Bohužel tento seriál už nedávají. p.s. Nedávno jsem psal do ČT (22.2.2008), avšak bylo mi odpovězeno, že v současné době práva na vysílání nevlastní a ani neuvažují o jejich zakoupení :-(). ()

Galerie (72)

Zajímavosti (89)

  • ALF bol v zozname TV Guide „25 najväčších sci-fi legiend“ zaradený na 8. miesto. (Raccoon.city)
  • Alfove skutočné meno je Gordon Shumway. (Gryphon)
  • Jedná se o speciální dvoudíl odpovídající 12. a 13. dílu druhé série původního seriálu Alf (od r. 1986). (Dreamiest)

Související novinky

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

20.08.2018

V době, kdy se už chystá i nový ALF, asi nikoho nepřekvapí, že Hollywoodu dávno přestalo být cokoliv svaté. Každopádně jednou za čas přijde i oznámení, které zase nezní tak špatně, a kupodivu vlastně… (více)

Reklama

Reklama