Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (1 406)

plakát

Choking Hazard (2004) 

Jednoznačně doplna. Neotřelé a nezaměnitelné hlášky, ve chvílích, kdy by to jeden vůbec nečekal. Viz. třeba v dojemně krvavé chvilce "tak za tohle nás pokojská nepochválí" viz. plno dalších a dalších skvělých hlášek a skvělých scének.

plakát

Mulholland Drive (2001) 

Zápletka neprozrazena nebo nemám ten správný úhel pohledu. Což nepochopím, jak na něco zírám přes dvě hodiny, nedozvím se vlastně nic, ale přitom vím o čem to bylo a cítím se víc než spokojen, vlastně bych řekl že i uspokojen :o) Děkuji, David Lynch.

plakát

Přátelé (1994) (seriál) 

Trvalo mi 16 let, než jsem ten seriál dokoukal. Bez rozmýšlení bych si jej dal znovu.

plakát

Černý jestřáb sestřelen (2001) 

Po vlažném začátku a představení postav s jejich stroji, bez kterých nemůžou ani na záchod, se ve chvíli, kdy se ve vysílačce ozve "černý jestřáb sestřelen" (ve filmu jeden z nezapomenutelných momentů). Strhne krutá nepřehledná přestřelka, kde chvílemi nevíte kdo po kom střílí. Boj trvá dlouho a když už víte, že se blíží konec, nechcete aby to přestalo. Tohle si musím dát jisto jistě ještě jednou.

plakát

Cashback (2006) 

Nechal jsem se unášet vyprávěním Bena, ještě unášivější bylo zastavení času, unášivá byla i hezká hudba, která příjemně film doprovází. Na konci jsem sice neuronil ani jednu slzu, což by se u takového konce nemělo stát, i tak přes tento handicap dávám 5*

plakát

Podfu(c)k (2000) 

Dobrej podfuk :) a jak vidno, i bez krve se dá udělat dobrá gansterka :) i humorná byla. Zaujal mě úsporný záběr a to přelet pře moře "letadlo, panák a šup ven" to byl frkot :)

plakát

Sbal prachy a vypadni (1998) 

Tolik drsňáků v jednom městě, no co se dalo od nich čekat, když je ve hře půl miliónu s portrétem královny a jako bonus tucet pytlů zeleného štěstí. Tohle jinak dopadnout nemohlo, ale stejně jsem byl překvapen rychlým svižným dějem, který co minutu měnil směr. Postavy přesně ušité na herce. Kamera chodila kudy měla. Strhující děj. Tohle dílko si zaslouží být na výsluní.