Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (1 406)

plakát

Za úplňku (2010) 

Ty jsi věřící? Ježíši Kriste nejsem :D

plakát

Prezident Blaník (2018) 

Pravda a láska zvítězí, čůr ... Tohle prostě nemělo chybu :D

plakát

MOST! (2019) (seriál) 

Hlášky z ulice, lidi z ulice, život ulice ... v tomhle seriálu se najde každej, úplně každej :D

plakát

Všechno nejhorší (2017) 

Přesně to, že od toho nečekáte nic. A ono to dalo víc, než se čekalo. Jako horory nerad, ale nečekal jsem až takovou porci zábavy :)

plakát

Pouť (2018) (seriál) 

Fakt jsem čekal kopec srandy. Prostě konečně něco, co mi bude drtit žaludek v křečích. Něco, po čem smíchy poprskám monitor. Nakonec jsem viděl jeden z dalších tragických omylů posledních let. Jeden z dalších pokusů, co netrefil ani tu labuť ...

plakát

Ondine (2009) 

Tenhle film si pět hvězd zaslouží. Přesně film, kdy rybář je rybářem. Včetně toho chlastu, drsného vlhkého života. Mořská víla je vílou. Plachá, milující vodu a nádherná ;) Dcerka dcerkou. Co vidí ve všem pohádkové bytosti ... a příběh je prostě pohádkový. Kdo má srdce na pravém místě, tenhle příběh pochopí ;)

plakát

Česko Slovensko má talent 7 (2018) (pořad) 

Jeden by řekl, že z toho lidu nejde něco vyždímat. A stále překvapen, že jde ;) Jako opět se ukázalo pár skvostů ve svém talentu ... a díky za ně. Čtvrtina poroty je studená, zbytek je opět veselej, vtipnej, trefnej.

plakát

Dukla 61 (2018) (TV film) 

Dialekt je mi buřt, když nevím co přesně si pod tím kratkym mám představovat. Potkal jsem nějaké ty kratke zobaky, a bych řekl, že jim to s tej papule sypalo stejně. I proto jsem to neřešil a spíše řešil klaustrofobický stavy při sledování tohodle dílka ... uf. Chlupy naježený a ve finále oči navlhčený. Ondříček jen 5 filmů, ale co film to majstrštyk ...

plakát

Gravitace (2013) 

Tvl, čekal jsem cokoliv, ale tohle je prostě super jízda vesmírem ... Ještě teď mám chlupy na stojáka a pot na prd ... uf.