Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (118)

plakát

Papírový dům (Netflix verze) (2017) (seriál) odpad!

Rambo ft. Divoký Anděl vs. Četník ze Saint Tropez. S každou přibývající sérií čím dál tím větší mišmaš repetitivnich, nikam nevedoucích, či úplně zbytečných dějových linek a nesmyslů. I po půlce poslední série však za sebou zanechává překvapivě mnoho otázek. K čemu přesně jsou ve Španělsku policie, tajné služby a armáda? Pro dekoraci? Kolik perfekcionistů plánujících přepadení banky po desítky let do nejmenších detailů si následně vybere ten nejvíc labilní tým lupičů, který se jim podaří najít? Jak se stát společností opěvovaným bojovníkem za svobodu? Stačí ukrást pár miliard euro a nikoho přitom nezabít? Kolik munice je potřeba na zastřelení jednoho lupiče? Tuna? Dvě? A kolik facek by Tokyo potřebovala dostat, aby konečně zavřela hubu? No, možná ne ta poslední. :)  edit: Ta druha pulka posledni serie lol

plakát

Startup (2020) (seriál) odpad!

No nevim, za me tedy nejhorsi K-drama co jsem zatim videl. Ale zjevne jsem vyjimka a lidi bavi koukat na radoby feel good pohadku plnou ulhanych loseru a hloupych lidi.

plakát

Anastázie (2003) (seriál) 

IMDB: 7.3 - 'nuff said.

plakát

Agresivní virus (2014) (seriál) 

Po ctvrtym dilu mam odpoved: It's not for everyone...

plakát

Břímě snů (1982) 

Moje první setkání s Herzogem, kdy se neschovává mimo plac nedopadlo moc podle představ. A přiznávám, že za svoje pocity z tohohle dokumentu si asi můžu z velký části sám, ale... Když jeden čeká přemýšlivýho fanatika, který by táhl stotunovou loď do příkrý stěny třeba sám - a teď přijde to "ale", ale film mu netaktně předloží ukňouranýho pokrytce, jemuž je zatěžko věřit i přízvuk (který trhá uši), filosofický blábolení (po Státech by samo komparsu prostitutky nesháněl, ale že je tu ta úžasná erotická příroda - teda samo jen do doby, dokud se věci nezačnou srát - tak ať si každý šuká jak chce...tady to přece dává smysl) a osobní zainteresovanost v udržení kulturní diverzity (tihle lidi jsou lvi; miluju lvy a nechci žít ve světě beze lvů...no, a proto je sem jedu "střílet", ne?), natož nějakou osobní účast se životy jedinců ("Říká, že když se to uvolní, vyletí lidi do vzduchu jako rakety...zařve jich tak 20, možná 30.") potažmo celýho společenství ("Tohle území bude jejich, až dokončíme film a ten boj za ně, za to, aby jim ho už bla bla bla nezničili a nesebrali - to je rozhodující." x "Protože Herzog nechce, aby se opakovala situace s kmenem Aquarunů, slíbil pomoc indiánům žijícím na území, kde se natáčí, že jim posléze pro toto území pomůže získat právní status.") V jedný věci má ale WH pravdu: ďábel tam byl, a i když zrovna z místních indiánů neškvířil tuk nasáklý masatem (jediná opravdu zábavná věc, teda ta místní závislost na chlastu), byli to oni, kdo museli zaplatit cenu za Herzogův sen. Protože nezávisle na tom, v co věří WH, já jeho sny opravdu nesdílím.

plakát

Perníkový táta (2008) (seriál) 

První dvě série jsem si v duchu dokola obehrával, že jako fajn, dobře se na to kouká, ale...to je asi tak všechno. Nudily mě tu celý zbytečný pasáže, charaktery svým magorským chováním vytáčely blízko hranice nepříčetnosti, ale pořád mě u BB něco drželo (neměl jsem po večerech co dělat), a tak jsem se prokousal skrze průměr k SG (Hell yeah! Better call Saul!) a GF (Pollos), třetí a čtvrtý sérii, brutální eskalaci děje a mnoha výborným scénám, až se dostavilo naprostý nadšení. Navíc, když se do scénáře dostala správná dávka absurdit a bizarností, tak mám chuť dát pě...oh, shit! Jenomže postavy jsou pořád stejný magoři a zkrátka mě jejich neschopnost vzájemně komunikovat vytáčí pořád stejně (v průběhu třetí série by být po mým zařvali snad úplně všichni). No, na další hvězdu navíc si počkám do pátý série, i když tý se po nářezu ve čtvrtý celkem obávám...

plakát

Ranař (2011) 

Ohó, Warrior na ledě a má jenom 73pro? Co to? :D

plakát

Taxík (2008) (pořad) 

Hmm, hmm, ale jo, sympatickej pořad, sympatickej. Škoda, že ne úplně vždycky je to úplně zábavný a při častějším koukání je to naopak lehce stereotypní, ale to neva. A taky ty lidi jsou poměrně často dost divný. Jako dal bych pět kdybych mohl, ale nemůžu, no, nemůžu, se nedá nic dělat... omg!