Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (520)

plakát

The End of the F***ing World (2017) (seriál) 

1. série měla alespoň nějaký spád / posun / moment překvapení. Začátek 2. série také nebyl špatný. Pak to rázem ustrnulo a moc se to nehnulo. Konec přišel v pravý čas.

plakát

Brave New World (2020) (seriál) 

Škoda, perfektní nápad, několik nezapomenutelných scének. Taky těch, u kterých si divák řekne "wau!", ale děj se tak nějak motá kolem jednoho velkého ničeho...

plakát

1883 (2021) (seriál) 

Po pár zdlouhavých dílech první poloviny série přišla bohatá odměna. Poslední díly byly doslova vyšperkované v celé své parádě a noblese. O to bolestivější byl pád v posledních dvou minutách této série. To si myslím moc nezdařilo.

plakát

Banshee (2013) (seriál) 

Zvláštní, když porovnám Banshee s jinými seriály, dá se říci, že v plno podstatném výrazně zaostává. Přesto Banshee vyzařuje něco, co málokterý jiný. Asi je to tou atmosférou, prostředím a opravdu povedenými hereckými výkony. Na každý další díl jsem se těšil a netěšil jsem se, až to celé skončí. I když možná druholigový seriál, tak Banshee má svoje výjimečné kouzlo.

plakát

Devadesátky (2022) (seriál) 

Ještě stále váhám nad pátou hvězdičkou. Alespoň za mne: od Hospody z devadesátek jsou Devadesátky nejlepší český seriálový počin ! Tleskám parádnímu zasazení do doby, režisérovi a veškerým hereckým výkonům. Od Vasila Fridricha postupně přes všechny ostatní. Mám radost, že jsem se spletl, když jsem tvrdil, že už se našim současným hercům nedají výkony/ role moc uvěřit. Parádní, napínavé, děsivé, výstižné. Těžko hledat nedostatek. Snad jen místy rozkmitaná švejkující kamera (nešvar poslední doby).

plakát

Případ: Ponorka (2020) (seriál) 

Nadchla mě česká série Devadesátek. V jejich recenzích řada lidí vyzdvihovala právě tuto minisérie, která dosahuje ještě lepších kvalit... No nevím, mě to nenadchlo. Převažovala nuda a nezaujatost k tomuto případu. Chladné a nevýrazné.

plakát

25 let neviny (2020) 

Silný fascinující příběh, který je o to cennější, že se na konci v prostřihu objeví skutečný Tomek Komenda, když vlastně sám sobě (herci, který jej hraje) dává cigaretu. Poutavé, drsné a i když často shlédnutí kouskuju, tak tentokrát na jeden zátah. Nicméně mi tu chybělo pár přeskočených let. Dohromady cca 14 ! Co se asi za tu dobu v tom lochu všechno událo...

plakát

Neviditelný (2020) 

To, že je hlavní postava tak šeredná, asi nebylo jen tak...

plakát

Devadesátky - Král diskoték (2022) (epizoda) 

Parádní herecký výkon všech, dokonalé soudobé prostředí, stejně tak i děj. Jen za tu rozkmitanou kameru by někdo potřeboval dostat pár facek. Nešvar poslední doby.