Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (597)

plakát

Afro Samurai (2007) (seriál) 

"Gotta catch them all" .......................................................... hodne slusna "vykradacka" ;) .............................................................. Chapu ze Lucasovi se povedl obnovit hrdinsky pribeh v podobe mladika ktery musi prekonat otce ........................... no to je jedno ............................ je to jenom o grafice a je to .................................... mmmmmm ................................. no proste mi prislo ze misto tradicnich precitlivelych prihlouplych prehnanych (......) animee postav konecne nekoho napadlo nasadit tam trosku sarkasmu (treba serial doktor House by se bez nej sesypal jako domecek s karet) ....................................................... tak do toho gulase nasypali "nigga styl" ................................... nastesti zapomeli hrdiny vyzdobit jako vanocni stromecek zlatymi retezi a budiky .................. nezapomeli ale na roboty a .................. achjo proc proc tohle vlastne psat ze ? ...................................................................... grafika je hodne o spiralach a vlnovkach o zastavovani pohybu v pulce, pusobi to jakoby se na "cosi" cekalo, taky se tam objevuji kirbyho tecky v podobe plapolajicich "afer" hlavnich hrdinu ........................................................................ divat se na to da ale az se objevi neco noveho tak po tomhle nestekne ani pes ................................................................ vzhledem k tomu jakou mam dneska nepratelskou naladu tak tomu dam ??? hvezdicek, to abych nevypadal jako zhrzenej filmovej kritik

plakát

Aftermath (1994) 

Samoobsluha. Kdyz si predstavim vsechno to pachteni, obezretnost, predstirani a nejistotu ... To je vazne tak jednoduche? ///////// Bal bych se akorat nemoci ci ztuhlosti. Ztuhlost se da, predpokladam, vyresit. Predpokladam ze se teplo drzi nejakou dobu, ale zas krev vystydne. Mno. ////// Potrebujem pro poteseni z zeny akorat vaginu? A vlastne se ani nedivim ze se to neuznava ve spolecnosti. Zarlili by zive zeny na mrtve? Vymrelo by lidsto? ///// Presne takove filmy me bavi. Mozna proto ze te nebavi smesne lidske predsudky? ///// Chces vypadat jako zly clovek nebo buric? Ne, jenom na tom nevidim nic zvlastniho. A nechci. Se smrti jsem se setkal docela zblizka a bylo mi spatne z toho pokrytectvi lidi okolo. ///// Kvety zla navzdy //////// Ten motiv viny {smivani, prenos} tam mozna byt nemusel, ikdyz mi neprisel prehnany. Jo a na tom rucniku fakt neco bude.

plakát

A Chinese Ghost Story (1987) 

Jestli je Matrix popovy koktejl tak co je potom tohle? Popove puzzle? Tak dobre poskladany film jsem dosud nevidel. Komedie. Tragedie. Horor? Humor. Romantika. Kung-fu.

plakát

Alias (2001) (seriál) odpad!

Problem neni na vasem prijimaci. Nesledujete cernobily nybrz barevny serial! Cernobily barevny serial. Hlavni hrdinove jsou syte dokonali. Spatnaci jsou dehtove zly. Chytry chlapik je palcive trapny. Postavy jsou vyrazne jako lupy na snehu. Akce mi pripomnela JCVD a Stevena. Vzpominate jak Steven Seagull rad tahal za vlasy? Ona hrdinka je holka a tak se ji to promiji. Ani neni divu. Sea - gal (eng.) = morska holka. Proc odpad? Divat se na to da, ne? Moc se da take pit. Jde tu o horsi casy. Casy, kdy CSFD prejde na aritmeticky prumer. Pak tento serial dostane zaslouzenejch 35. Muhahaha.

plakát

Ali G, Innit (1999) 

Ten hraný smích je mrdka ... málem mi to ucpalo uši (mno, možná to byl přebytek od návštěvy kámoše). ___________ Ali je nabourává hloupými otázkami a pak přihodí nějaký příběh .. oni se místo vysvětlení o čem to je (jak to funguje ...) chytnou příběhu a má je. Může být, že některá vysvětlování své oběti vystříhal --- "každé válčení je založeno na klamání" http://en.wikipedia.org/wiki/The_Art_of_War ___________ Krom toho vypadá, že mají akorát pár naučených vět a ty v obměnách melou dokola. To by nevadilo, pokud by věděli o čem mluví (což věděli snad jen horník a vědec) a ty věty tedy nebyly nesmyslné a nízké ("všichni lidi to tak dělají ...", "dělá se to tak 100 let", "protože je nerespektuju" apod...). ___________ VSICHNI JSME BASNICI ___________ Synekdocha, tj. záměna celku za část - případná http://en.wikipedia.org/wiki/Fallacy_of_division - , záměna části za celek - případná http://en.wikipedia.org/wiki/Faulty_generalization - . Fajn věc - onanuj nad ní. ___________ Právník není schopnej říct "hele koukej, tohle je naše názvosloví". Horník mu na píčoviny odpovídal, fajn chlap (snad za ten štěk dostal fajn šek - na to bych dal špek, zapalovač by štěk, šek by zaduňel a někdo něco řek). Učitelka welštiny mu není schopná říct "hele koukej, ve welštině tady tohle slovo představuje podmět, todle přísudek ... " a jen opakuje kloktání a chrchlání (welštinu, tedy ne pozemský jazyk, viz http://www.csfd.cz/film/7225-enemy-mine/ ) tak jako Alík "million million million million ..." . ... ___________ Vědec a horník byli snad jediný rozumní, nakonec by to vysvětlil (ale o vysvětlování tam nejspíše nešlo) ... vědec mluvil jako někdo kdo rozumí a nemá potřebu skrývat možnou neznalost za básnění (zatemňování). ___________ Babka "dont ask me anything i am too worried". Hahaha. ___________ "WICKED" ___________ Některé mělké komentáře na této stránce ... moje hlava ... ale zas někdo musí být skutečná hlava, aby si ty reklamní žvásty zapamatoval .... hohoho, genialita už znamená stupiditu, super, dík - můžu si ji vyškrtnout ze seznamu věcí co se mám naučit nenávidět.

plakát

Alternativní kultura (1997) (seriál) odpad!

Tvurci si vzajemne podkuruji ... Plivou na stare Vladce .... Kritikum zase nikdo nerozumi ... Vzdyt je to jejich prace

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Počkal bych až bude na DVD nebo zašel do 2D kina. Pořádného 3D tu je málo a je horší než úvod v IMAXu (zatím nejlepší 3D co jsem viděl). Film je blbost (Peter nemá oblek Spidermana), ale akce je hodně fajná (Peter má oblek Spidermana). Peter, či jeho penis, na konci prohlásí cosi jako "jou, niggers, seru na sliby, (kterých nedodržení může ohrozit život mých blízkých)" aby mohl zasunout do hlavní loli. + Záběr se Stanem Leem. + Obrázek Feynmana na Peterově počítači. + Spajdrmen vtipkuje při soubojích.