Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Dokumentární

Recenze (216)

plakát

Prachy, podvody a kosti (2010) 

To byla taková kravina, že mi to málem vyklepalo zuby z huby. :) Nicméně vcelku zábavná, mělo to spád a i když muzikálovej závěr tomu fakt totálně zabil celej koncept, dá se říct, že jsem se tak na 50% pobavil. No a hlavně ta blondýna byla k sežrání. :)

plakát

Oscar 2020 (2020) (pořad) 

Oscarový ceremoniál hodnotím jako show a ne podle nominovaných, či vítězných filmů. Oproti loňsku, kterej byl neskutečně nudnej, tak letos to bylo o chloupek lepší (hlavně Eminem, kterej tam přicestoval strojem času, bo jinak si to neumím vysvětlit, překvapil), ale IMHO se pořád ukazuje, že zrušit hlavního moderátora byl ten nejhorší nápad ever. Chybí tomu šťáva a takový ten ucelující prvek. Samozřejmě vždy záleželo strašně na tom, kdo to uváděl a Ellen DeGeneres už asi nikdo nepřekoná, ale prostě bez jakéhokoliv moderátora je to nuda a velmi fragmentovaná zábava.

plakát

VHS Nasty (2019) 

Tomuhle dokumentu hodně sundává hodnocení velice amatérské zpracování. Tvůrci se s tím mohli pohrát daleko líp, angažovat opravdového střihače a dát pár liber do zvukové úpravy. A hlavně nepoužívat neustále ten stupidní VHS-like filtr. Co se týče informační hodnoty, tak spokojenost. Je tu hodně lidí, kteří mají k tématu co říct, a já se naprosto ztotožňuji s většinovým názorem, že žádný z filmů by neměl být cenzurován. Jediné, co je třeba, sortovat filmy podle vhodnosti danému věku, tedy nepouštět děti do kontaktu s násilným obsahem. Jinak fuck the censorship. :)

plakát

Když draka bolí hlava (2018) odpad!

Když nebožtík Karel mluví slovensky, je to o dvě třídy horší, než když se Andrej snaží mluvit česky. Jinak je to absolutní peklo na všech frontách a osobně mě mrzí, že zrovna božskej Karlos se na sklonku života upsal těm největším filmovým sračkám. Decibely lásky nebyly o nic lepší.

plakát

Vraždící obraz (1992) 

Extrémně zábavná thrillerová jednohubka. A nebo mi to prostě sedlo do nálady. :)

plakát

Premiér - Epizoda 2 (2019) (epizoda) odpad!

Kterak Jaromír Soukup potkal Jaromíra Soukupa a pořádně poGlumovali.

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

Už v prvních dvou minutách jsem měl pocit, že Soukup hraje Gluma. :) Každopádně to je takovej mazec, že vedle toho i Pavel Dorotka: Historky ze života je seriálový masterpiece a musel jsem mu o hvězdu zvýšit hodnocení. Kdyžtak bych poprosil doplnit obsazení, bo tu chybí... Hrají: Jaromír Soukup, Režie: Jaromír Soukup, Kamera: Jaromír Soukup, Scénář: Jaromír Soukup, Sponzor: Jaromír Soukup. Btw. Teď jsem si uvědomil, že to hraje trochu jako slepec, jak se furt nedívá lidem do očí. EDIT: Tak ne, první díl jsem dal, ale jelikož jsem dvakrát zvracel, tak další díly si odpustím. EDIT2: To musí bejt nějaký voodoo, bo už jsem viděl všechny tři a i když každý prozvracím, čekám na další. :))))

plakát

Jidášův plán (1990) 

Variace na Ježíšův život. Bez invence, s mizerným rozpočtem a mizernými herci.

plakát

Pavel Dorotka - Láska není jednoduchá věc (2019) (hudební videoklip) odpad!

Kristova noho, co jsem to právě viděl a slyšel? :-o Musel jsem počkat, než přestanu krvácet ze všech tělních otvorů, abych to mohl ohodnotit. Čert vem ten z prdele projev, ale proč si aspoň ten jetel Dorotka nedá záležet na kvalitě a nahrává to mobilem na hajzlu? A proč dělá klip, když neumí synchronizovat zvuk na obraz? No prostě totální peklo.

plakát

VHS Lives: A Schlockumentary (2017) 

Mám rád tyhle dokumenty o videokazetách, přesto u tohoto musím vytknout práci střihače, kterej měl dokument zkrátit aspoň o hodinu, protože 144 minut je fakt moc. Najde se tady spousta fajn informací a nadšení, ale hromadu času například sledujeme VHS maniaky, kterak ukazují různé tituly ze svojí sbírky. Jenže dokument není videokatalog. Navíc si tvůrci mohli dát víc záležet na technických detailech. Dva z respondentů jsou natočení ve špatném poměru stran, titulky představující jednotlivé respondenty zasahují do úplného kraje obrazu atd. atd. Je s podivem, že tohle nevychytali, když už se jim podařilo do dokumentu dostat pár slavných tváří jako je třeba Lloyd Kaufman.