Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Krátkometrážní

Obsahy (3)

Hobo with a Shotgun

Hobo with a Shotgun (2007)

Debut Jasona Eisenera, řadící se mezi trailery na neexistující filmy v rámci projektu Gringhouse. Vypráví o bezdomovci, kterého už nebaví přehlížet všechny vraždy a násilí, které se kolem něj dějí a rozhodne se vzít zákon do vlastních rukou. Na vlastní pěst, lépe řečeno na vlastní brokovnici, bojuje s kriminálními živly, pedofilním Santa Clausem počínaje, zkorumpovanými policisty konče. To se mu ale nemusí vždy vyplatit.

Zeměkoule

Zeměkoule (2000) (pořad)

Pořad Oldřicha Kaisera a Jiřího Lábuse. Herci vymysleli vlastní televizní vysílání, ve kterém parafrázují aktuální události a v němž obsadili veškeré "role", které jim jejich zpravodajský servis nabízí.

Stavitel světa

Stavitel světa (2007)

Po 405 je World Builder druhým samostatným počinem experta na speciální efekty Bruce Branita, držitele čtyř nominací na Emmy za práci na seriálu Star Trek. Vypráví příběh muže, který díky možnostem počítačů budoucnosti vytváří holografický svět pro svou ženu, jež upadla do kómatu. Snímek získal několik ocenění, například na KC Filmmakers Jubilee, Indianapolis International Film Festival a Indy Shorts Fest.

Reklama