Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Dokumentární
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční

Recenze (419)

plakát

Osada - Epizoda 8 (2021) (epizoda) 

Skvělý díl , smál jsem se od začátku do konce 🙂

plakát

Popravčí z Katyně (2020) (TV film) 

Už jsem to viděl mnohokrát , ale stále nechápu, jak mohou lidé ublížovat lidem ať už svým , nebo jiným národům , fakt hnus, jinak zajímavý a výborný dokument ,který mě ještě více objasnil okolností a hlavně to co předcházelo vyvraždění u Kantýně

plakát

Krajinou domova - Skály (2021) (epizoda) 

Další nádherný a poučný díl, u nás je fakt nádherně a Toulovcovy maštale , to je moje srdcovka z dětství ,prázdniny u babičky , která bydlela 5 km od skal .

plakát

Ochránce - Slabý kus (2021) (epizoda) 

Výborně natočené ,skvěle vykreslené ,až z toho mrazí , těším se na další díly. Vaculík velmi dobrý výkon.

plakát

Alibi na klíč (2017) 

Fakt úžasná oddechová komedie , už jsem se hodně dlouho tak od srdce nezasmal , fakt super námět a plno úžasných situaci a hlášek .

plakát

Po stopách krve (1969) 

Skvělá kriminálka, ponurá atmosféra,výborná hudba ,stupňující napětí a hlavně famózní výkon Rudolfa Hrušínského , u výslechu Vavrocha Vám jde mráz po zádech. Nejlepší kriminální film výtečného režiséra.I po tolika letech film nic neztratil , ba naopak , viděl jsem ho už asi pětkrát a stejně mám vždy úžasný zážitek!

plakát

Kukačky (2021) (seriál) 

Výborný seriál,který e fakt povedl ,nečekaně rozuzlení a moc hezky konec, oceňuji hlavně scénář a perfektní casting a výborné herecké výkony.Fakt moc pěkné,zajímavé , ale zažít bych to nechtěl