Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Obsahy (10)

16-Love

16-Love (2012)

Když se juniorská tenisová jednička zranila, začala objevovat život teenagerů, který nikdy nezažila..

Lethal

Lethal (2016)

Mikey se přestěhoval a snaží se zapadnout do notoricky známé Highfield Estate, oblíbeným místem zločinců, kde proti sobě bojují gangy. Kvůli neustálé kriminalitě toto místo vláda nechala na pospas zlu, ledaže by celou oblast nechali zbourat a znovu postavit. Když si Mikey našel nové kamarády, kteří v Highfield State vyrůstali, měl kriminalitu z první ruky a stal se tak její součástí. Když byly všechny byty opuštěny, Mikey měl zůstat v Highfield Estate celou noc sám, aby se mohl stát členem gangu. Ochotně to přijal, ale on ani jeho přátelé nebyli připraveni na to, co zažijí.

The L Word: Special

The L Word: Special (2009)

Závěrečná speciální epizoda seriálu, kde se diváci dozvědí zajímavosti ze zákulisí.

Curiosity

Curiosity (2009)

Krátkometrážní hororvý film napsaný Tobym Spantonem, ve kterém září Emily Blunt (Emma) a Tom Riley (Mike). Děj se odehrává jedné noci v jejich domě, kde se mladý pár snaží zachránit před vrahem. Kdo tedy nakonec zvítězí v tomhle boji na život a na smrt?

P!nk: Live in Australia

P!nk: Live in Australia (2009) (koncert)

Fenomenální lanová show plná klaunů a "funhouse". P!nk se představuje se svým novým úspěšným albem "Funhouse". Záznam z Austrálie obsahuje i všechny vaše oblíbené pecky z alb "Missundaztood" a "I'm not dead".

P!nk: Live In Europe - Try This Tour

P!nk: Live In Europe - Try This Tour (2004) (koncert)

23 zemí, 62 měst, 72 show. LIVE IN EUROPE je představení zpěvačky P!nk, která se vydala na svoje první turné po Evropě. Koncert obsahuje hity jako "Lady Marmelade", "Get the party started" nebo "Family portrait". Na DVD naleznete také dokument "Na cestách s P!nk".

Tajemství velké pracky

Tajemství velké pracky (1988)

Ztratila se kouzelná kost, která dávala štěněčí sílu dorozumívat se s lidmi. Co teď? Parta štěňat z útulku se vydala hledat padoucha Marvina, který chce kouzelnou kost získat a ovládnout pomocí ní celý svět. S hledáním kouzelné kosti jim přispěchá na pomoc Velká Pracka, obří pes žijící v lese.

Trópico de sangre

Trópico de sangre (2010)

Děj se odehrává roku 1960 v Dominikánské republice, kdy byly zavražděny sestry Mirabalovy diktátorem Rafaelem Trujllem, kvůli námitkám k jeho diktatuře. Jejich smrt započala revoluci. Podle skutečných událostí.

Dixie Chicks On the Fly

Dixie Chicks On the Fly (2000) (TV film)

Country skupina Dixie Chicks hraje hity z alba "Wide Open Spaces" a "Fly" v MCI Centru ve Washingtonu DC.

SuicideGirls: The First Tour

SuicideGirls: The First Tour (2005)

V dokumentu je zachyceno focení, rozhovory, vystoupení a profily deseti dívek ze "skupiny" Suicide girls.

Reklama