Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (179)

plakát

Mezi vlky (2011) 

Absolutní survival!!!

plakát

Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) 

Brad Bird nezklamal a připravil mi nejlepší akční film za poslední roky. Dostal jsem přesně to, co jsem chtěl: divokou špionskou jízdu, která se nebere vážně.Jsem moc rád za komerční úspěch hlavně kvůli Cruisovi, o kterém se může říkat hodně věcí, ale nemůže se mu upřít výborný cit na vybírání rolí a dlouho jsem neviděl obětavějšího herce, který by ve svých skoro padesáti letech dal svý roli tolik.

plakát

Warrior (2011) 

Mám pro to jen dvě slova : Film roku!!! A nějakej fighter se spolu s Rockym můžou zahrabat!! Takhle strhující a nekompromisní film jsem už hodně dlouho neviděl.

plakát

Drive (2011) 

Hutná atmosféra, dokonalý začátek a Ryan Gosling ve formě. Refnova originální režie ze začátku perfektně osvěžuje, ale s přibývající stopáží se z toho stává umělecká onanie, která se snaží zastírat chatrnost a jednoduchost scénáře. Některý násilný scény byli hodně samoúčelný a zbytečný. Jinak rozhodně netradiční a atmosférická podívaná ze který mohlo vzniknout víc než jen artový brakový béčko. 20.2. 2012 po několikatém shlédnutí zvedám na 5.

plakát

Zrození Planety opic (2011) 

Nejlepší blockbuster letošního léta!!! I když jsem nikdy nebyl fanouškem planety opic a námět mi není moc sympatickej tak zpracování je naprosto fantastický. Od perfektních triků, přes fungující postavy až ke skvělým hereckým výkonům lidoopů. Film má výborné tempo, které stupňuje až do posledních vteřin filmu a napětí a děsivé momenty, které mu můžou závidět kdejaké horory. Rupert Wyatt je jednoznačně objev roku a to, co dokázal za směšných 93 mil. je obdivuhodný.

plakát

TRON: Legacy 3D (2010) 

Naprostej audiovizuálnní fetiš. Spíše než film je to jeden dlouhej videoklip na perfektní soundtrack od Daft Punk. Film má od začátku perfektní tempo které se ještě zvedá bitkami v aréně a vyvrcholí naprosto úžasným závodem na gridu. Pak ovšem přichází problém a s ním dvě věci: 1. ztráta tempa a zbytečné filozofování, které trvá asi půl hodiny a za 2. neskutečně prkrnej Garret Hedlund, kterej dokud neotvírá hubu je celkem snesitelnej, ale když se tak stane padá atmosféra a celková scéna hrozně dolů. Ještě, že se film ve své 3. třetině vzpamatuje a od bitky na diskotéce se zase pomalu dere nahoru. Kdyby se víc závodilo, bojovalo, hláškovalo a bylo víc motorek neváhal bych s plným hodnocením. Jinak Jeff Bridges výbornej jako Flynn i digitální Clu a Olivie Wilde sexy jako nikdy. !!!!PS!!!! Po několikátém zhlédnutí musím na maximum, je to kultovní nářez!!!

plakát

Sociální síť (2010) 

I když si to nezdá, tak tohle není film o facebooku, ale je to výpověď o jedný generaci, která zrod Facebooku zažila!!!

plakát

Počátek (2010) 

Při sledování tohohle filmu byla moje mysl místem činu, Christopher Nolan mi vnuknul myšlenku, že tento film je geniální! Tenhle film se nesleduje, ale musí se prožít! !!! FILM ROKU !!!

plakát

Zatím spolu, zatím živi (2010) 

MFF KV - Ať si říká kdo chce co chce, ale Tom Cruise pořád válí a na Cameron se i přes nějaké ty vrásky pořád dobře kouká. Film, na který jsem se moc těšil a který dostál mým očekáváníml a ve spojením s festivalem ve Varech mi připravil výborný zážitek. Naprosto svižná, oldschoolová, akční a vtipná podívaná, která se jen tak nevidí. Po A - teamu teprve druhý film letošní letní sezóny, který mě nezklamal. 90%

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2009) 

Film, který v některých momentech může svoji atmosférou zdárně konkurovat legendární Sedmičce. Má to atmosféru, napětí, působivý příběh, sympatické a zajímavé ústřední duo! Švédsko je opravdu na vzestupu a první díl trilogie je už teď pro mě kultovní! PS: Naprosto nechápu důvod natočení amerického remaku! Tohle už líp natočit nejde!!!