Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Pohádka

Recenze (416)

plakát

Nevinný muž (1989) 

Trošku zapomenutý snímek s vynikajícím Tomem Selleckem... Rád se k němu občas vracím. Co se filmu musí nechat, není to nuda. Jen ten závěr je maličko přitažený za vlasy. Ale nápad na scénář o zkorumpovaných policajtech, co dostanou do vězení nevinného slušného člověka, který se tam následně změní, není vůbec špatný. A Ladislav Frej v dabingu? Parádní výkon.

plakát

Maggie (2015) 

Arnoldův návrat zatím pro mě poněkud rozpačitý... Konečná byla hodně ulítlá jízda na bázi komedie, ale pravda, pobavila... Plán útěku byl lehce nadprůměrný vězeňský thriller... Sabotáž - nezvykle drsný Arnold, možná až moc drsný... ale mělo to nápad. A Maggie? Těžký podprůměr. Připomnělo mi to film Nová dcera s Kevinem Costnerem... Jedná se zřejmě o nejnudnější film se Schwarzeneggerem. Není ani škoda, že u nás nešel do kin. Skalní fanoušci se na něj jistě podívají. Ostatní o nic nepřijdou.

plakát

Nůžky (1991) 

Proč to bylo tak strašně nudné a nezajímavé????

plakát

Vraždy podle předlohy (1995) 

Slušná, děsivá a originální kriminálka s báječnou Weaverovou... Ten film mě bavil... a úvodní scéna na toaletě je klasika :)

plakát

Sběratel kostí (1999) 

Když jsem Sběratele viděl poprvé, naprosto mě dostal... rád se k němu občas vracím, i když vím, kdo je vrah. Film nepostrádá originalitu, je napínavý, děsivý, herecké výkony jsou velmi slušné. Ne, knihu jsem nečetl, takže mohu bez jakýchkoli předsudků hodnotit jen a jen film a ten není rozhodně špatný.

plakát

Vejška (2014) 

Všichni hulej, chlastaj, podvádějí a nakonec se na vejšku nedostanou, nebo je z ní vyhodí... poněkud černobílé vidění ne?

plakát

Bastardi (2014) (seriál) odpad!

Něco tak zbytečného jsem dlouho neviděl... Tři filmy rozstříhané do seriálu a k nim přitočeno pár nových scén, které neřekly vůbec nic... A závěr seriálu? Nečekejte, žádný nemá...

plakát

Basta fidli (2001) (pořad) odpad!

Po dlouhé době jsem si ze sentimentu pustil jeden díl. Opravdu to bylo tenkrát tak hrozné? Ano...a ještě horší... Naprosto příšerné. Už jen ta znělka. Trapas nad trapas...

plakát

Vetřelec: Vzkříšení (1997) 

Vzkříšení oproti prvním dílům (alespoň pro mě) působení lacině a je to takové celé nějak "crazy". Nic se nedá točit do nekonečna a trojka mohla být velmi důstojným rozloučením. Nestalo se tak. Vzkříšení nenabídne mnoho nového. Spíš celé sérii škodí.