Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děj se odehrává v drsném prostředí základní školy. Skupina zdejších žáků, mladých násilníků, je obviněna ze znásilnění a vraždy mladé praktikantky. Do školy nastupuje mladý učitel Majer, bratr praktikantky, jenž si svým neortodoxním přístupem získává sympatie ostatních kantorů i žáků. Chce na vlastní pěst zjistit, kdo je vrahem jeho sestry, a snad se i pomstít... Následná smrt tří mladých násilníků je tak brzy připisována jemu. Klíčovou postavou seriálu je starostka Brennerová (Kateřina Brožová). Ta se snaží přesvědčit svého otce (Vítězslav Jandák), vynikajícího právníka, aby jí pomohl vyřešit a spravedlivě uzavřít případ. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (24)

Falkenstein odpad!

všechny recenze uživatele

Nepochopitelný projekt TV Barrandov. Jeden díl má mít údajně 29 minut, jenže 5 minut jede co se událo v předchozím díle, další 5 minut jedou titulky s ukázkami z filmové trilogie. Pak to tak deset minut jede přičemž se děj ještě vrátí na konec předchozího dílu. No a dalších 5 minut se ukazuje co bude příště. Zbytek jsou závěrečné titulky. Bravo !!!! Trilogie Bastardů se mi líbila, protože ukazovala, to před čím mnozí zavírají oči a bojí se o tom mluvit. Tohle je však nechutný. ()

blondboss odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tento seriál je doslovným vrcholným zakončením tejto tupej série, ktorá asi ani nemala vzniknúť a keď mala, tak v úplne inom prevedení. Seriál doslova len varí z predošlých troch filmov - opakované zábery, prakticky celá trilógia ešte raz s pár pridaným scénami vo väznici, čo akože majú ukazovať osud Majera po trilógii. No proste celé zle. Jediné, čo stojí za zmienku, je úvodná skladba. Ostatné je číra katastrofa. 10 % ()

Reklama

wafc odpad!

všechny recenze uživatele

To jsem zase takhle jednou dotáhl totálně vyndanej z města domů. Výjimečně se mi chtělo ještě zapnout televizi a tak jsem i učinil. S hrůzou jsem zjistil, že je to samej Hrst Fucks a jeho FOLDY, věštkyně, ženskej fotbal, dokumenty o mrzácích, pyčoviny,.. až jsem náhodou zabrousil na ezoterickou velestanici - TV Barrandov. A zde Bastardi, seriál Bastardi, navazující na jednu z nejgeniálnějších trilogií světa, která se jmenovala Bastardi. Děj je zapuštěn do doby po filmech, tedy do doby, kdy to otylé hovado Majer zabilo ty tři morgoše a je za to souzeno. Dobrá, v pořádku, chápu. Po konci dílu jsem však měl trochu slabší chvilku. Seděl jsem si spokojeně, jo, vyndánek, na posteli a přemýšlel, pro koho je to vytvářeno. Kdo se na to asi tak dívá, obzlášť když se to vysílá v jednu ráno. Lidi po lobotomii? Kokoti? Samotná herecká dřeva? Magnusek? Kokot Magnusek po lobotomii? ()

Agent24 

všechny recenze uživatele

Co na to říct. Mohl bych tady napsat to co lardko nebo Falkenstein. Docela jsem se těšil, protože původní trilogii mám rád. Radši jsem u ní hodil za hlavu zpracování a všechno ostatní. Takže mě to neurazilo a bavilo. Tady u seriálu to je bohužel hoooodně horší. Ani neřeším reklamu, ale ty konečný a závěrečný titulky jsou děs a hrůza. To, že jsou konečný titulky snad kousek nový a pak z Bastardů 1 moc nechápu. To neumí udělat kompletně nový? Ta písnička je celkem dobrá, ale poslouchat jí 2x v díle už začíná být trochu demence. Totálně debilně sestříhaný útržky z Bastardů 1-3 taky moc nechápu a ten nový děj z vězení to je fakt prdel. Podhůrský v roli dozorce je totálně trapnej a celý to vůbec nefunguje. Nějak jsem přestal doufat, že se to s dalšími díly zlepší. Proboha proč dávat z předchozích dílů? To nechápu a jak píše Falkenstein opravdu tam je kus z předchozího dílu a pak až kousíček nový. Jsem naštvanej, protože jsem se docela těšil, ale co z toho vzniklo plive na původní trilogii pěkně velkej flusanec. Pane Magnusku to jste radši měl natočit snad Bastardi 4 a dopadlo by to určitě líp. Jo ještě jsem si vzpomněl na obraz. Taky se vám to tak klepe? To je snad točený na mobil. No nic no. Po 3 dílech dávám 10%. PS: Snad se to zlepší dávám tomu naději ještě tak na 2 díly a jestli to bude stát za hovno tak končím. ()

subic 

všechny recenze uživatele

No jak to říct, tak asi takhle. U původní trilogie první díl překvapil, druhý díl trochu doplnil a třetí díl to posunul někam bokem. A na to navázal seriál, který některé věci ještě dál doplnil, zejména vraždy těch 3 hajzlů. Prvních dejme tomu 10 dílů sice bylo hodně opáčko, ale taky nějaká naděje v nějaké lehké dokončení příběhu. Ale zbytek dílů už byl jen nikam nevedoucí vata. Škoda, potenciál tu byl. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v roce 2014 také ve věznici v Jiřicích v červenci a v srpnu roku 2014. Ve věznici v Jiřicích měl štáb na natáčení pouze jeden den. (max21)

Reklama

Reklama