Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (217)

plakát

Kód Navajo (2002) 

Na začátku vidíme zoufalý boj hrstky amíků proti šikmovokým. Všichni rychle umíraj až zbude jenom Niklas. Najednou mu za prdelou bouchne granát a je konec. Jenže za chvílu ho vidíme jak je na vozejku kdesi v nemocnici, Co to je? To měl plechový trenky, že mu to neurvalo prdel??? S tímhle na mě nechoď Johne. Ani se nedivím, že to byl propadák. A to není jediná situace, která ve mě vyvolala velmi silné WTF. Ty dvě hvězdy dávám za tu nechtěnou zábavnost.

plakát

Saltová (2010) 

Chuck Norris má konkurentku. Tahle vychrtlá (nesnáším, když herečky nežerou) královna botoxu nám předvádí, že fyzikální zákony jsou výmysl a netřeba se jimy řídit. Všechny akční scény jsou velmi WTF. Mnohdy to vypadá jako ženský terminátor. Jediné co mě pobavilo, byl ten severokorejský bong na začátku:).

plakát

Bělyj tigr (2012) 

Je velká škoda, že tenhle tankový film vystřílí svoje trumfy hned v první půlce děje. Celý nápad i provedení je dle mého názoru velmi povedené a něco takového tu ještě nebylo. Ona mystičnost Tigera je velmi působivá (když pomineme technické provedení, pojezdová kola, rychlost nabíjení.). Naydonov je vážně jak z jiného světa (mluví s "mrtvými" tanky, "cítí" Tigera) a celé to sleduje tankový Bůh:). Ovšem ke konci je všechno tohle hozeno do autu a vám je líto, že to nemělo lepší zakončení. Mohlo to být překvapení letošního roku.

plakát

Troja (2004) 

Trója, slunce pálí, účes stále drží. Nemůžu se zbavit dojmu, že jde o dlouhatánskou předraženou reklamu na Bradův šampón. Do toho rádoby pompézní plky o česti, cti a lásce. Kdyby to bylo o hodinu kratší tak je to pořád hodně dlouhé. Historický velkofail. Jediným plusem celého filmu jsou bitvy.

plakát

Stezky slávy (1957) 

Debilita válčení v celé své podstatě. Horší než nepřítel je mnohdy samotné velení. Smutný fakt.

plakát

Prometheus (2012) 

Vizuální koncert, jenž nejlépe doceníte v kině. V první půlce si říkáte, co že z toho vyleze? V druhé půlce už překvapení vystřídá rozhořčení a kroucení hlavou. Film je dobrý pro ty, kteří vůbec neznají vetřelčí ságu. Pro ty ostatní a mě je to spíše Pyrhovo vítězství. Pitomé chování většiny postav v druhé půlce je jak ze špatného filmu. Ridley, četls vůbec scénář, nežs na to kýv????

plakát

Pekelná jízda (2008) odpad!

Peklo bylo se na to dívat. Tohle si nezaslouží víc procent, než Torque: Ohnivá kola :).

plakát

Centurion (2010) 

Dá se říct, že jsem od tohoto filmu moc nečekal. O to větším překvapením pro mě byl. Nejen, že jsou bitky správně krvavé a naturalistické, ale oni do toho ještě míchaj humor :). Michael, ten je čím dál lepší. Olga, ta je taky dobrá, bo tam vůbec nekecá, a jenom koná. Ulrich, to je jasnej Pikt. Celé je to v lokacích, které jsou jedním slovem - skvostné. Takže ve výsledku, tu máme vysmátý, velmi krvavý koktejl, jenž potěší srdce a údy(údů je tam docela dost) všech co mají rádi pořádnou mlatu.