Reklama

Reklama

Dva soupeřící motorkářské gangy, Victors a Six-Six-Six's, oživí svou desítky let starou rivalitu... The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones) jsou vůdci motorkářského gangu známého jako Six-Six-Sixers. Zavraždí členku nepřátelského gangu Victors Cherokee Kisumovou (Julia Jones), aby dokázali svou převahu a potrestali ji za ulití peněz z obchodu s drogami. Byly pro jejího syna, který po její smrti zmizel. Po letech se The Deuce a Wings vracejí do města jako byznysmeni. Pistolero (Larry Bishop), bývalý přítel Cherokee to vidí jako příležitost konečně se pomstít. Na pomoc si najme dva staré přátele, Genta (Michael Madsen) a Eddieho Zero (Dennis Hopper). (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

ed_wood 

všechny recenze uživatele

Neprehľadný dej o ničom, skoro žiadna poriadna akcia, absolútne nevyužitý potenciál Michaela Madsena, totálne trápny Larry Bishop, všade samé trápne motorky (viem, je to film o motorkároch:)), každé druhé slovo je "fuck", všetko krásne dievčatá (ale to veľmi zápor nie je) a David Carradine sa vo filme tiež veľmi dlho neohrial. Jedna hviezdička za cool Vinnieho Jonesa a za tie kvantá nahých dievčat. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Další rádoby asi grindhouse pokus z Tarantinovy produkce. A opět je to docela dost divný. Larry Bishop totiž není dvakrát dobrý režisér a mnohdy je to tak zmatečně sestříhaný, aby se v tom blbej vyznal. Hlavně ze začátku jsem měl s tímhle docela problém, protože představovačky postav se moc nepovedly. Scénář by mi v tomhle případě zas tolik nevadil, i když je to samozřejmě úplně debilní, ale muselo by se tam aspoň pořádně něco dít. V tomhle filmu jsem totiž čekal na nějakou hustou přestřelku, ale ničeho kulervoucího jsem se nedočkal. Většinu času se tady totiž toho moc neděje, jenom pár drsňáků jezdí po silnicích, pak s někým pokecaj, ustřelej mu hlavu a jedou o dům dál, kde si to Larry Bishop rozdá s nějakou ženskou (což jsou mimochodem scény z jak špatnýho porna). No a žádná velká přestřelka nikde. I tak jsem se ale u toho svým zvrhlým způsobem docela slušně bavil, Michael Madsen je tu v nejlepší formě a těm ženskejm to fakt sluší. Jestli máte rádi podobný béčkový výplachy, tak do toho jděte. Jinak se u tohoto filmu radši moc nepozastavujte. ()

Reklama

Satan 

všechny recenze uživatele

Moc cool, aby to cool bylo. Moc blbých keců, aby se mi to líbilo. Tarantino ukázal, že jako jeden z mála umí opravdu poutavě kecat o hovně a Bishop je jen levná náhražka, jehož postava mi kurevsky lezla krkem, což neznamená, že bych s ním nechtěl natáčet. Těch žhavých ženských čekajících na přeříznutí tam teda panečku bylo požehnaně. Avšak ani Madsen s nadváhou, přivázaný Carradine, Hopper na prdítku a ani potetovaný a kuší holdující Vinnie Jones nestačili na to, aby mě Bishop něčím vtáhnul doprostřed dění. Nudit se ale nedá, protože je co k vidění. [Přesná stopáž: 80 min] ()

FrodoF 

všechny recenze uživatele

Tohle je objektivní hodnocení, protože ten film je opravdu průměrný. Kdybych ale měl hodnotit subjektivně, tak pujdu o hvězdičku výš, jelikož si opravdu užívám filmy, ve kterých se mezi sebou drsní chlápci nebaví, ale hláškují, kde jsou všechny krásné ženy nadržené jak při východu z vězení po 10-ti letech a ve kterých hraje ďábelská sestava Hopper, Bishop (ten chlap vypadá jak čert!), Madsen, Jones a Carradine. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Larry Bishop .. Moto zabiják ___ Pekelně zlý, vlhký sen o motorkách, společenství, pokladu, násilí, sexu, krvi, kundičce a poprsích na n-tou. Kravina. Jediné, v čem si nejsem jistý, je bezvýznamná otázka, kde je Larry Bishop nejslabší - jako herec, scenárista nebo režisér? Dobrý není ani v jednom. Copak Tarantino, kamarád nekamarád, nečte scénáře, než jim je začne produkovat? Doufám, že tohle není jeho současná výše laťky - to bych si nad Inglourious Basterds mohl nakonec hodně poplakat.. Kvalitní je ještě herecké b-obsazení i ta zvolená hudba, jenže táák nudná mikro zápletka, dosebezahleděnost, debilní, nikam nevedoucí žvanění a urputně marná snaha o cool styl bez vlastního nápadu (= vykrádání) stvořila jen další mizerný grindhouse pro jednadvacáté století. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (14)

  • „Victors“ jsou do češtiny přeloženi jako „Viktorové“. Výraz lze však přeložit také jako „Vítězové“. (Chibs)

Reklama

Reklama