Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (478)

plakát

Temný rytíř (2008) 

Tak nakonec to tak zlý nebylo, dost se mi líbilo jak to začalo v pulce filmu nabírat spád a celý město začalo padat. Aspon 2* sou za jokera.

plakát

I Love You Phillip Morris (2009) 

Bylo to hezký, nezáježí moc na tom jestli to hrajou dva chlapi, byla to příjemná komedie.

plakát

My Wrongs 8245-8249 and 117 (2002) 

Těžko říct no... Tohle bylo zvláštní. A dost nápadů jsme už viděli v Jamu. Mám rád Warp a mám rád Morrise, takže to asi sjedu ještě několikrát v různých náladách a uvidíme jak to dopadne.

plakát

Jam (2000) (seriál) 

Bomba, absolutní pecka. To je tak dokonale zahraný, tohle bych doporučil komukoli na světě.

plakát

Hon na čarodějnice (2011) 

Myslim že tenhle snímek má menší hodnocení než si zaslouží... Příjemná podívaná, a oba hlavní hrdinové konečně vážně vypadají jako nabouchaní středověcí rytíři.

plakát

Doom (2005) 

Od kdy je Doom spojený s psychologickým dramatem? No a souboj hlavních hrdinů byl teda ultradebilní, tohle nemá s hrou vůbec nic společného. Nicméně, předposledních deset minut si mě získalo. Trošku pomalejší, ale pecka. Hell knight, prase... Takovýmhle adrenalinem jsem trávíval několik hodin nonstop každý den. Jednoznačně jediná dobrá část filmu.

plakát

Kráčející skála (2004) 

To už je doba co sem tohle viděl... Myslim že tak v patnácti, a pamatuju si to tak tak na ty tři.

plakát

Doktor Smrt (2010) (TV film) 

Tenhle film má neskutečnou hodnotu, popisuje pravdivě většinu příběhu dr Kervorkiana a umožňuje tak divákovi vytvořit si vlastní subjektivní názor, a prožít si většinu důležitých událostí jeho života. Tenhle film is ani nezaslouží nikoho menšího než Pacina, který zahrál hlavní postavu úplně dokonale, a celý film z vás tak ždímá emoce od začátku až do poslední scény. Plus vynikající soundtrack.