Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (225)

plakát

Kletba zlatého květu (2006) 

číňani a shakespeare? no nevim, moc mi to nesedlo a obcas jsem nevedela, ci armada zrovna utoci a na koho vlastne:-) ale bavilo me, jak si Yimou dela naprosto co chce:-)

plakát

Komici (2009) 

Judd Apatow neudělal špatný film, jen je mnohem osobnější než všechny jeho předchozí kousky. Zasmějete se u něj párkrát a to ještě musíte dávat pozor a trochu se vyznat v americkém šoubyznisu. Ale snaží se říct víc o tom, jak žijí lidé, jejichž prací je "být legrační", to se cení a nedopadlo to tak zle. Navíc je ze všeho hodně cíti, že všichni lidi, co tenhle film dělali, jsou kamarádi... A Seth Rogen fakt neměl hubnout :-)

plakát

Koralína a svět za tajnými dveřmi (2009) 

Coraline je dětská a, přece nenudí dospělého, občas trochu umělecká, a přece ne nudná, občas vtipná, a přece v některých momentech docela děsivá. Ano, není obsahově příliš originální, ba naopak, ale copak to vadí? Pokud v sobě člověk má někde ono pověstné dítě, Coraline ho probudí. Jen mohla být tak o 10 minut kratší.

plakát

Králové ro(c)ku (2006) 

Možná jsem blázen, ale JB mi prostě sedí. Tohle je naprostej úlet, ale já jsem se královsky bavila. Taky se ukazuje, že rockova subkultura je bez vztahu k této hudbě jen kýčovitá a směšná, ale láska, to je prostě láska. A Satan to rozjíždí! JB rulezzzz!!!

plakát

Království ohně (2002) 

Hozná nuda...ale Christian Bale mě prostě fascinuje! Takže jedna hvězda je za něj.

plakát

Křižník Potěmkin (1925) 

jedna hvězdička dolů, protože přece jen je to propaganda. I když v podstatě geniální.

plakát

Labyrint lží (2008) 

Zklamalo mě, že i přes dějovou gradaci nijak negraduje napětí...a celkově je ho tam vzhledem k prostředí méně než bych si představovala. Navíc mi přišlo, že chemie "po drátě" mezi DiCapriem a Crowem přiliš nefunguje. Půměr, bohužel.

plakát

Lara Croft - Tomb Raider: Kolébka života (2003) 

Bože, to byla nuda! Dala bych dvě hvězdy za Chrise Barrieho, ale to by ho museli umět pořádně využít. Je zajímavý, že si ho prý vybrali pro jeho "britskost", i když je to původem Němec...

plakát

Laurel Canyon (2002) 

Zaujmou hlavně herecké výkony (škoda že Bale se poslední dobou vyhýbá "obyčejným" rolím), kromě Beckinsale, která je na tuhle roli až moc sexy. Jinak moc pěkná, občas docela náročná, sonda do životního stylu člověka.

plakát

Let (2012) 

Výborné téma a slušně vystavěný příběh, technicky skvělý úvod...ale ty rádoby dramatická uchopení lahvičky ginu, nacházení boha a humorné vložky (ne, opravdu si nemyslím, že je legrace, když člověka totálně namol dávají dohromady koksem) to srážejí. Ani starý dobrý Denzel nemá občas sílu to uhrát. Škoda. 70%