Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (574)

plakát

Cesta do pravěku (1955) 

Na český film v té době si tento snímek zajistil jistý úžas, a to jistě svými dobovými efekty, ale o to tolik nejde. Vadil mi scénář, který byl né moc prožitý a velice jednoduchý. Natáčení někde v písáku a říkajíc tomu pravěk, no chtělo to více píle, ale 4* jsou za český námět a deníky psané rodnou češtinou.

plakát

Cesta kolem světa za 80 dní (2004) 

Slušná podívaná. Jackie se sem vůbec nehodil měl by zůstat u Police Strory. Corani se rozjel špatným směrem, Coogan si moc vyskakovat nemohl a bylo to vidět. Cesta byla moc rychlá a nezajímavá, moc nevyrovnaná a hodně skční. Špatný scénář a jediné co tomu všemu stálo v protiklad byli sem tam vtipné dialogy a scény. Myslím že 2 hvězdičky sou až moc.

plakát

Cesta na Měsíc (1902) 

Díval jsem se na tento pro mě nefilm ze zvědavosti. Líbily se mi především primitivní scény a kulisy u kterých sem se i zasmál. Když jsme se ocitli na měsíci , myslel sem že snad budu brečet. Komu čest tomu čest.

plakát

Cesta na Měsíc 3D (2008) 

PĚKNÝ příběh ale zbracování ucamcané, 3d zpracování bylo sice nevídané ale o to mám radši klasické animáky. Nejvíce se mi líbil závěr závěr filmu. Podle mého nikdo k do film videl nemůže být úplně nadšen.

plakát

Cimrman v říši hudby (2006) (divadelní záznam) 

Divadlo je neuvěřitelná věc. Skvěle zorganizováno, ikdyž se mi více líbila 2/2 z představení, kde jsme se ponořili do inženýrské opery (plukovník Coolonel v bílých šoortkách, řekne...... ) no prostě paráda. v tomto díle Cimrmana byl nejlepší Pavel Vondruška, když představoval tlumící kabinu, to sem se zasmál zvlášť u čísla 13.. Můj obdiv všem učinkujícím.

plakát

Cizinci ve vlaku (1951) 

Jedena z absolutních vypalovaček z továrny slavného Hitchě. Skvělý a do detailů propracovaný příběh zpracovný z napínavých a kultivovaných scén dával filmu nečekaný nádech. Reřijní stránka byla bez chyby a to snad je i zbytečné dále rozebýrat. Hitch nám ukázal další skvělý a zajímavý způsob vraždy . Býdák prolhaný, vyšinutý a psychycky naručený Robert Walker dával příběhu nečekané točky až do posledního okamžiku z tohoto dortu inteligentní scenérie. Farley Granger byl úžasný jako v Provazu a nezklamal svou předstíravou neschopností řešit problémy. Ruth Roman tak to byl pro mne veliký oběv a zárověn příjemné překvapení-ABSOLUTNĚ DOKONALÁ MIMIKA KRETÁ SE MÉMU STYLU VELICE ZAMLOUVÁ. U těchto starších filmů mi to velice zchází , ale zde jsem to dostal takže paráda. Scénář škoda hovořit kdo neviděl film neuvěří. Hitch si zahrál nastupujícího pána s basou do vlaku. Akonečně skvělé přostředí Hitch to vzal z větší perspektivy což je protikladem k provazu. NO PROSTĚ GENIÁLNÍ KONCERT.+Skvělý výkon Hitchovy dcery.

plakát

Comeback (2008) (seriál) 

Konečně nedebilní seriál na nově.

plakát

Co ta holka chce (2003) 

Skvělá baba, nudný příběh, herecké výkony až moc obyčejné a prostředí přímočaré.

plakát

Crash (2004) 

Mno ja bych to nehodnotil jako nějaký převratný dílo. Diváci zde shlédli a poznali tím pádem něco nového a to se jim zalíbilo i mne ale neustále zůstávám při zemi. S takovým ohlasem jaký se okolo tohoto filmu motal , počítal jsem s větším nadšením- citovka a dějově propletené, hlavní téma rasizmus. Celkem prostě mi vychází 3 hvězičky

plakát

Čarodějky z Eastwicku (1987) 

Mno mě se líbil napad a vyvážení herecké bylo to docela bůsobivé v celku.