Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (60)

plakát

Vědma (2023) (seriál) 

Je to spíš fantazie o tom jak natočit českou fantasy.. Tak trošku to působí jako amaterský pokus. Bohužel.

plakát

Love Island (2021) (pořad) 

Byl bych alibista, kdybych dal odpad. Dávám jednu za nakoukání do chování druhu lidí, kteří se chtějí za každou cenu zviditelnit. Divadlo o lásce a zradě prostě táhne. Ale mě by při jeho sledování zajímalo pozadí celé téhle show..

plakát

Volejte Saulovi - Série 6 (2022) (série) 

Za mojí malou maličkost je Saul č.6 show roku. Skvost, úkaz, paráda. Hlavně Bob is a God. Nechápu, že nevyhrál Zlatý glóby...pročpak asi? Asi vím..nepovím.

plakát

Euforie - Série 2 (2022) (série) 

V serii 2: Zendaya a pak pusto prázno..? Asi trochu jo. Vlastně kámo ještě hustý duo Fez s kámošem. A Alexa Demie jako hight quality bitch again!

plakát

Wednesday - Season 1 (2022) (série) 

Konec? Ano? Ne? Možná? ...utčitě ne! Best actor? The Thing! The best horrorshow of the year: středa!

plakát

Cobra Kai (2018) (seriál) 

Cobra Kai má po třech seriích 86%. Gratuluji. Reálně to vidím na max 65.. Protože jako karate dílko je to těžké béčko. Ale to ostatní je tak hezky pitomoučké a srandovně naivní, že to dokonce i baví. Tedy sem tam. Hlavně Johny sensai je fakt k sežrání..

plakát

Ratchedová - Série 1 (2020) (série) 

Vizuálně bez kompromisů.. Velmi barevná netretro podívaná. Herci na jedničku. S přibývajícími díly se ale stávají méně sympatičtí, začínají se ztrácet kdesi v ději. Příběh je to, oč tu běží. Dochází mu dech a proto k postávám si znovu a znovu hledám cestu..

plakát

Smrt do roku 2020 (2020) (TV film) 

V několika recenzích jsem se dočetl, že prý "tohle není žádná satira". A já si myslím, že určitě je. Povedená. Satira a (sebe)reflexe je teď tak vzácná, že už ji ani nejspíš nepoznáme.. V jakémsi mediu se před kameru posadí samozvaní moudří rádcové, AKA erudovaní odborníci na vše, kompetentní politici a vědečtí pracovníci, hvězdy šoubusinesu, prostí komentátoři a z úst jim vypadávají pěkná hovínka... Např.poslední čerstvá zpráva z jednoho českého média od jednoho českého "odborníka": že prý si nemáme v době pandemie pořizovat psí mazlíčky.. Tak o tom je Det tu tvany tvany.. Teda myslím si to, kdo ví:))

plakát

Přání smrti (2018) 

Vosková figurýna B.Willis v prostoduché kopii dramatu z roku 1974..

plakát

Tootsie (1982) 

Tuto legendární komedii jsem viděl za mého mládí snad 50x. Nahranou na VHS. Málem jsem se z toho Hoffmana fakt zblázil..