Reklama

Reklama

Cobra Kai

(seriál)
  • USA Cobra Kai
Trailer 1
Akční / Komedie / Drama / Rodinný / Sportovní
USA, (2018–2024), 34 h 9 min (Minutáž: 22–49 min)

Hrají:

Ralph Macchio, William Zabka, Xolo Maridueña, Mary Mouser, Courtney Henggeler, Tanner Buchanan, Peyton List, Vanessa Rubio, Jacob Bertrand, Gianni DeCenzo (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(60)

Pár desítek let po turnaji, který jim změnil život, na sebe znova narazí soupeři Johnny a Daniel. (Netflix)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (219)

sheen 

všechny recenze uživatele

Tak jo, po shlédnutí celé série musím uznat, že takovou šupu jsem nečekal, velké překvapení pro fandy původního Karate Kida, neskutečná nostalgie, která funguje naplno. Už se nemohu dočkat druhé série. I druhá série byla naprosto špičková, opět hodně nostalgie, vzpomínání a životních lekcí a ten konec, neskutečně se těším na třetí řadu, to bude brutálka :) Třetí sérka brnkala na notu nostalgie ještě více než předešlé, je to fakt pecka :) 4 série opět parádička, opět brnká na 80/90, Krvavý sport, hudba z Rockyho, flashbacky, jsem zvědav s čím přijdou do pětky :) Pátá série opět bravurní, stála se tu laťku drží a brnkají na nostalgii naprosto famózně :) ()

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Karate Kid: The Legacy. Nejpříjemnější seriálové překvapení roku. Nechápu, jak někoho vůbec mohlo napadnout natočit seriálové pokračování Karate Kida po třiceti letech. A už tuplem nechápu, jak se to mohlo tak povést! Zabkův stárnoucí Johnny Lawrence je přesně ten typ zábavného cool losera, kterého nejde nemít rád (hlavně kvůli jeho humpolácké 80's povaze, která si s dnešní dobou příliš netyká). Kupodivu to ale vůbec nestojí jen na něm - snad všechny postavy (i ty vyloženě okrajové) tu mají své místo a dokáží být velmi zábavné a různými způsoby sympatické. Abych se tu zbytečně zdlouhavě nevykecával - Cobra Kai je nejlepší současný "rodinný" seriál, který velmi dobře ukazuje, jak mohou křivdy minulosti i po mnoha letech plodit a přiživovat křivdy nové (a leckdy mnohem hlubší, osudovější a tragičtější). Současně je to možná nejlepší současný teenagerovský seriál, kde se kromě obligátních lásek a zrad nečekaně působivě a uvěřitelně tematizují dnešní podoby šikany mezi dětmi a mládeží. A nakonec je to asi nejlepší seriál s tematikou bojových umění. To je ale spíš kvůli chabé konkurenci, a proto, že karate (a s ním spjatá filosofie) zde ani omylem není ústředním motivem, ale je pouze jedním z mnoha. S01: 85 %; S02: 85 %; S03: 85 %; S04: 80 %; S05: 80 % ()

Reklama

Drnqonovic 

všechny recenze uživatele

Nevěřil bych, že budu doslova hltal pokračování přes třicet let staré, už tehdy béčkové klasiky, ale je to tak. Přesně odměřený mix patosu, trapnosti a hlavně NOSTALGIE. Tvůrci Cobra Kai si stejnou měrou dělají legraci a zároveň skládají poctu původnímu Karate Kidovi a ono to, světe div se, funguje. William Zabka ve své roli perfektní, úplně cítíte, jak se snaží vyhrabat ze sraček, které mu kdysi dávno způsobil jeden kop do ksichtu a se kterým se nikdy pořádně nesrovnal. Barney Stinson někde v dáli explodoval v extázi. ()

keoma26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem teprve na zacatku, ale ten hype okolo nelhal: nenapada me moc moznosti, jak jinak a lip dneska dustojne, ale pritom zabavne navazat na celou serii filmu Karate Kid a soucasne zachovat jeji originalni poetiku, vcetne tech roztomilych klise. Tady jste hned jako doma, at uz jste teenager (otestovano na vlastnich detech, ktere se samy pridaly ke sledovani, reagovaly otazkama a na chvili odlozily mobily), nebo rodic - boomer, u kteryho se nostalgie a vzpominky misi s pochopenim pro soucasne osudy i myslenkovy pochody hlavnich hrdinu - ty jsou sice ukazany polopate, ale s ironii, jez odkazuje uplne presne na neuralgicky body nejen samotnyho Karate Kid, nybrz cele spolecne generacni zkusenosti konce 80. a zacatku 90. let. ()

pepo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi mile prekvapenie. Herci si navrat do svojich uloh uzivaju, vdaka striedmej dlzke nie je cas na tradicnu serialovu vatu (aj ked tam samozrejme je) a cele je to prijemne nostalgicke (aj ked obcas dost na silu). Ako fanusik povodneho filmu som si to krasne uzil. 8/10 2. Seria Takze zosup. Posledna cast je bombova, ale co jej predchadza je tradicna serialovo nevyrovnana a utahana vata. Aj tak vsak stale celkom fajn 7/10 P.S. Willam Zabka je prekvapivo vyborny herec ()

Galerie (933)

Zajímavosti (32)

  • Seriál odstartoval na platformě YouTube Premium. V červnu 2020 na něj získal práva Netflix. Ihned po uvedení na Netflixu se stal seriál číslo jedna ve sledovanosti. (JORDY)

Související novinky

Nový Karate Kid přivítá staré známé

Nový Karate Kid přivítá staré známé

25.11.2023

Legendy z plátna jen tak nemizí, zvlášť když je nostalgie v kurzu. Přibližně za rok a pár dnů, tedy 13. prosince 2024, by měla do kin dorazit nová reimaginace klasiky Karate Kid od studia Sony… (více)

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (více)

Reklama

Reklama