Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Krimi
  • Akční

Recenze (7)

plakát

O zakletém králi a odvážném Martinovi (2018) (TV film) 

Pohádka měla začátek i konec, což se u mnohých bohužel nestane. Krásné, opravdu pohádkové. Výborná čarodějnice i trpaslík. Pohádku si určitě brzy pustíme znovu.

plakát

Trollové (2016) 

Krásný film, děj ,písničky. Malé se moc líbilo a mě taky. Je třeba více takto pozitivních filmů.

plakát

Všechno nebo nic (2017) 

Na film jsme šli výjimečně i s muži čehož jsme se docela báli, většinou s nimi jdeme na fantasy :-) Kupodivu se jim film líbil. Velice nás bavil slovenský herec Luboš Kostelný a Klára Issová. Je znát dabování hlavní mužské role a nechápu, že se v čechách nenašel charismatický chlap, to trochu kazilo dojem. Jinak dávám 5hvězd, protože jsem se pobavila.

plakát

Dítě Bridget Jonesové (2016) 

Šla jsem na tento film s obavami, jelikož třetí díly většinou nedopadnou, a byla jsem velice překvapena. Bavila jsem se mo moc :-) Film u kterého se smějete skoro pořád. Už se těším až se na něj podívám znovu..

plakát

Pohádky pro Emu (2016) 

Krásný film ,který pohladí po duši. Nám se moc líbilo, byli jsme parta 5ti žen, a šli všechny z kina ubulené :-)Film má děj i konec, což se dneska musí ocenit. Malá herečka se mi moc líbila, taková správná holka. Doporučuji a dávám 5hvězd.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Do kina jsem šla s manželem, protože tyto filmy má moc rád. Neočekávala jsem nic a byla jsem hrozně mile překvapená, jak mě to ztrhlo do děje a nemohla jsem se od toho odpoutat, ani na záchod jsem si nedošla :-) Pro mě taková pohádka, ale to je u těchto filmů normální a možná proto nás tolik baví.

plakát

Už teď mi chybíš (2015) 

Naprosto strhující, krásný a velmi smutný příběh. Budete se smát, ale i brečet já jsem brečela a to dost, už možná proto, že v rodině máme podobné zkušenosti, tím to pro mě nebylo lehké, ale určitě se na něj ráda podívám ještě jednou. Obě herečky nezklamali a byli fantastické.