Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Obsahy (4)

Piraňa 3DD

Piraňa 3DD (2012)

Rok po útoku prehistorických piraní na Viktoriině jezeře se můžeme znovu těšit na tato stvoření, která pro změnu začnou cestovat přes městskou kanalizaci a najdou si cestu k bazénům, i do aquaparku Big Wet.

Plán útěku

Plán útěku (2013)

Hlavním hrdinou je vězeňský architekt Ray Breslin (Sylvester Stallone), který se do jednoho ze svých výtvorů neprávem dostane. Pokud chce vypátrat, kdo ho černě obvinil, musí z vězení nějakým způsobem uniknout.

Muž z oceli

Muž z oceli (2013)

Clark Kent (H. Cavill) je mladý novinář mezi dvaceti a třiceti lety, který díky svým nadpřirozeným silám trpí pocitem odcizení. Na Zemi byl z vyspělé civilizace planety Krypton přepraven před mnoha lety a dodnes se sžírá zásadní otázkou: „Proč jsem tady?“ Protože ale celý život vyrůstal pod vlivem pevných zásad adoptivních rodičů Marthy (D. Lane) a Jonathana (K. Costner) Kentových, moc dobře si uvědomuje, že superschopnosti s sebou přinášejí řadu složitých rozhodnutí. A tak když se Země ocitne pod vnějším útokem generála Zoda (M. Shannon), musí si Clark ujasnit, jestli se postaví na stranu dobyvatelů, nebo se pokusí zajistit mír. Pokud se rozhodne nejen spasit svět, ale především zachránit svoje blízké, nezbývá mu, než se stát hrdinou, stát se Supermanem.

Dallas

Dallas (2012) (seriál)

Kultový seriál opäť ožíva. Nové osudy, nové intrigy a boje o moc, pri ktorých nebudú chýbať ani staré známe postavy JR, Bobby, Sue Ellen...
Príbeh sa sústredí na potomkov rivalov a bratov J.R. (L. Hagman) a Bobbyho (P. Duffy) Ewingowcov. John Ross (J. Henderson) sa stal takmer presnou kópiou svojho otca, je zameraný na naftu, peniaze a chamtivosť. Christopher (J. Metcalfe) sa medzitým podal na Bobbyho, viac ho zaujíma udržiavanie ranču Southfork, rovnako ako jeho otca a babičku Miss Ellie...
Okrem Bobbyho, JR, Sue Ellen sa v nových častiach mihnú aj staré známe postavy Ray Krebbs, Lucy Ewing a Cliff Barnes.

Reklama