Reklama

Reklama

VOD (1)

Uplynul tomu rok od poslední jarní párty v Lake Victoria a krvelačné rybky se zuby ostrými jako nože opět pocítily hlad. Houfně se vydaly na cestu proti proudu a tentokrát se jejich cílem útoku stal nově otevřený aquapark Big Wet. Je parné léto a párty u vody i ve vodě je v plném proudu, slunce pálí do obnažených těl krásných dívek a vysportovaných svalovců. Na tuto letní pohodičkou dohlíží nejznámější plavčík David Hasselhoff spolu se sexy plavčicemi, které jsou ale více sexy než plavčice… Návštěvníci aquaparku se nadšeně vrhají vyzkoušet nové atrakce, zatím ale netuší, že je čeká adrenalinový zážitek, který si nepředstavovali ani v těch nejděsivějších snech, bude to totiž boj na život a na smrt. Ve vodě si na ně již brousí zuby tisíce piraň, které lační po jejich krvi a mase. Kdo bezradné návštěvníky koupaliště zachrání? Bude to superneohrožený David Hasselhoff? Nechte se překvapit a zažijte více akce, více zábavy i více strachu. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (411)

Foox 

všechny recenze uživatele

NE!! Piraňa 3D byla super záležitost, tak sakra kde byl problém to jenom zkopírovat do většího měřítka a absurdnosti? Tedy většinou bych to filmům vyčítal, ale tady by to bohatě stačilo k další výborné zábavě, ale na druhou stranu je tady nádherně vidět, co se stane, když se k brakovýmu tématu dostane trošku lepší tvůrce.. no ale tím rozhodně tentokrát není John Gulager, který doufám už nebude točit ani domácí video z oslavy narozenin. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

První díl jsem neviděl a k tomuhle filmu jsem se taky dostal jen díky tomu, že to běželo na prima cool. Jinak bych stěží do těchto vod zavítal. Pochopil jsem, že se film nebere vážně i tak jsem mu ale nedokázal přijít na chuť. Po hororové stránce je to zcela nefunkční ( digi ryby jsou trapný ) a s komediální stránkou na tom tenhle snímek není o moc líp. Nebo alespoň mě tenhle druh humoru prostě nesedl. Piranha 3DD je plná wtf scén. Za všechny jmenuji scény jako soulož a následně piraňa na ptákovi, piraňa v prdeli nebo useklá hlava mezi kozama. Vše kuronoval nástup Dejvida Hajzlhófa ( Mič Bjúkenen ) a jeho sebe parodie. Jelikož jsem chlap, kterej miluje ženskou krásu na snímku vidím snad jediný pozitivum a tím jsou holky v plavkách a ještě líp ty bez nich. Za to si určitě jednu hvězdu tenhle film zaslouží. Druhá slabší hvězda je za ten zbytek. Jinak je to ale naprostá ztráta času. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JOSH SI UŘÍZNUL PENIS, PROTOŽE NĚCO VYLEZLO Z MÉ VAGINY....“ /// ... a tehdy jsem procitnul.... Film věnovanej 1. výročí tragédie je samozřejmě kravina. A já pochopil, že ,,on“ (jako ten film) nebo snad ,,ONI“ (ty ryby) to věděj. Nahý kočky (některý i sexy), kluci (šerif s výrazem Levoše Mareše), všichni jsou mladí, nadržení a (a většina z nich) k sežrání. ... Tak s tím ptákem – to je fakt prdel a závěrečná půlhoďka pak dobrá černá parodující zábava. Zapomeňte na horor. Jen si pojďte užít romantiku mezi rybičkama, pokecat s Hoffem a zasmát se mrtvejm dětem. Prostě : ,,Vítejte na nejnižším dně!“ /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že na Ch. Lloyda se furt dívá víc lidí, než na smějící se miminko s půjmem. 2.) Su fanda bazénovejch masakrů a Mitche Buchannona. 3.) Koukám jen na filmy, ve kterých se něco ději i v závěrečnejch titulkách. 4.) Thx za titule ,,exitus“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR *** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Moje fascinace pokleslými žánry byla bohužel ukojena jen zčásti. Vcelku zábavné a sympatické postavy, příjemně mozkovýplachová hudba, vlastně příjemně mozkovýplachový i celý scénář, několik povedených scén a gagů, spousty více či méně vtipných bonusů na závěr, a hlavní hvězda filmu - povislý Hajzlhóf - řádí jako neřízená střela a srší cynickou sebeironií, hodně mě bavil... Ale to hlavní, to, o čem tenhle film měl být, o čem sliboval být, se jaksi nekonalo. Nebo někoho z vás snad uspokojilo ono ubohoučké finále v bazénku s pár mrtvolkami a s triky za pár šlupek? Sakra ten aquapark měl být na břehu jezera a ve vodě tisíce lidí, tohle fakt nemělo šťávu ani grády. A evidentně ani velký rozpočet. Sharknada strkají Piraně hravě do kapsy! ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Filmová zbytočnosť. Minimum napätia, nesympatické postavy, slabé vraždenie pričom rovnako otravné ryby zostávajú, malý priestor pre Hasselhoffa, hlupe finále a posledné zjavenie evolučného napredovania - ryby môžu chodiť, je asi len zlý vtip. Nerozumiem prečo sa spravilo toto a prečo do toho išli vôbec peniaze. S dobrým vkusom, zábavou, alebo napätím to nemá nič spoločné. Mix všetkého vytvoril jedno veľké ceckaté nič. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (7)

  • David Hasselhoff si domů z natáčí odvezl živou piraňu. (StrYke)
  • Ve scéně, kdy David Hasselhoff zpívá, měly být původně obě ženy v jeho posteli nahoře bez. Hasselhoff však své vystoupení podmínil tím, že budou všechny dívky oblečené. (StrYke)
  • V době uvedení byla vydána hra na motivy tohoto filmu, která byla určena pro mobilní zařízení. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama