Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný
  • Drama
  • Rodinný

Recenze (3)

plakát

Agatha Christie's Poirot - Herkulovské úkoly pro Hercula Poirota (2013) (epizoda) 

Tohle se nemělo zfilmovat, opravdu ne! Buď vůbec, nebo udělat z toho jednu řadu epizod, řekněme o stopáži 45 minut. Ne, nelíbilo se mi to. Kladně hodnotím pouze napětí, neobyčejnou atmosféru a jako vždy herecký výkon Davida Sucheta, ale opravdu se mi tento díl nelíbil. Herkulovské úkoly pro Hercula Poirota mám naštěstí v knihovničce a už se těším, až budu mít čas a tyto povídky si náležitě vychutnám.

plakát

Slečna Marplová - Nemesis (2009) (epizoda) 

Musím dát jen 2 hvězdičky. Knihu jsem četl, a nevím proč, byla natolik zajímavá a přitom vcelku jednoduchá. Mám takový pocit, že přibylo zbytečných postav a příliš se to zkomplikovalo - většinou se totiž zjedodušuje oproti předloze. Možná kdybych neviděl předlohu, tak byl 3 hvězdičky, tak musím pouze 2 - jednu za Agathu a druhou za to, že to mohlo být přecejen ještě mnohem horší...

plakát

„Čtyři vraždy stačí, drahoušku“ (1970) 

Naprosto skvělá česká komedie, která obstojí v celosvětovém měřítku! Skvělé herecké výkony - Lubomír Lipský, Iva Janžurová a paní Rosůlková se mi zde líbí nejvíc!!! Za zmínku stojí i herec Hlinomaz, který se zhostil role opilce jménem Gogo. Hodnotím kladně i vcelku propracovanou zápletku na námět knihy a zcela jistě i výborné hlášky! Jediné negativum je, že se mi komedie líbila natolik, že ji znám skoro až nazpaměť - takže už se člověk trochu méně směje :)