Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Recenze (4)

plakát

Le Mans '66 (2019) 

Jak už říkal Ch. Bale v rozhovoru, ten film je sice o závodění, ale to je až na druhém místě. Je to film hlavně o postavách, přátelství a chtíči, který je žene dál v jejich snech. A všechny tyto 4 věci fungují a jsou natočení naprosto dokonale. Příběh skvělý a to jak to vše graduje.. Nechci to moc rozepisovat, ale hodně zkráceně -> tenhle film je opravdu skvělý a pro mě osobně naplnil očekávání a to jsem je měl dost vysoké. Myslím si, že zaujme i lidi (hlavně pány), kteří auta a závodění moc nemusí.

plakát

Solo: Star Wars Story (2018) 

Oproti ostatním jsem neměl moc velké očekávání, spíše jsem se bál. O to víc jsem byl nakonec překvapený, jak to vše fungovalo. Některé postavy byly trochu do počtu, ale žádný vyložený průser. Matka draků mi nakonec taky nevadila, ale že by to byl z její strany nějaký herecký koncert, to se rozhodně říct nedá. Což ovšem překvapilo nejvíc byl samotný Solo, Alden Ehrenreich byl opravdu skvělá volba a užíval jsem si skoro každou scénu s ním, hlavně společně s Chewiem si vzali film v podstatě pro sebe. Pár lidí zde psalo, že je děj rozkouskovaný na pár scén, ale to mi ani nepřišlo a šlo to hezky po sobě. Nicméně musím uznat, že pokud bych nebyl SW fanda a nevěděl některé detaily a neznal postavy, tak by pro mě film byl úplně o ničem. Pro fanoušky SW je zde spoustu narážek, je vysvětleno spoustu věcí a hlášek, které již dlouho známe a prostě celkově je to fajn film. Za mě 80%, ale 5* musím i tak přidat.

plakát

Počátek (2010) 

nepopsatelný zážitek 5* ... maximálně doporučuji

plakát

Souboj Titánů (2010) 

S originálem se to prostě nedá srovnávat, ale to jsem věděl už při vchodu do kina. Hned začátek naznačil, že po dějové stránce to bude slabší a to se i později potvrdilo. Avšak i tak je to účelem plnící film, s místama i "přehnanými" efekty, ale co bylo za potřebí, to jsem se dozvěděl. To co nebylo nahnáno dějově, to bylo dodáno akcí, která tu rozhodně nechybí. Takže kdo na to půjde, vypněte mozek a vychutnejte si film. Normálně bych dal 3*, ale za L. Neesona 4*.