Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Akční

Recenze (7)

plakát

Plastic Memories (2015) (seriál) 

Tak toto anime je presne muj salek kavy. Roztomila hlavni hrdinka, zamilovane pohledy, nevinne tvare, dojemny pribeh atp. I pres to, ze je prakticky predem jasne, jak to skonci (a konec si prave proto neprejete), bylo velmi zabavne sledovat prubeh vztahu Tsukasy a Isly, pozorotvat jak mala giftia naklada se svym pomalu koncicim zivotem. Veskere jejich prozite momenty me rozhodne nenudily a ja jsem shltnul cely serial na jeden zatah.

plakát

To LOVEる -とらぶる- - ダークネス (2012) (série) 

To Love-Ru je cim dal tim vice zajimavejsi, dej propracovanejsi (a take uchylnejsi :D ) i zabavnejsi. Jenom ten Rito je porad takovej nehoraznej asexualni hnup. Jeho pristup mi to anime cele kazi.

plakát

Mr. Bean: Animované příběhy (2002) (seriál) odpad!

Obrovsky špatné. V žádném případě si to nezaslouží obsahovat v názvu "Mr. Bean". S původním hraným seriálem se tato fraška nedá ani zdaleka srovnávat. U této animované verze jsem se ani jednou nezasmál, vtipy mi přišly neskutečně suché, místy až trapné a nic víc tento seriál nabídnout nemůže. Tohle už nechci nikdy víc v životě vidět, pro mě existuje pouze jeden Mr. Bean.

plakát

Čúnibjó demo koi ga šitai! (2012) (seriál) 

Velmi milé překvapení - tento seriál předčil všechna má očekávání a já ho hltal díl po díle. Úžasná animace, chytlavý příběh, který nenudí, spousta vtipných momentů i romantických vsuvek. Hlavní hrdinové jsou opravdu sympatičtí a snad žádný z nich mi po dobu všech sérií nelezl na nervy. Navíc Rikka Takanashi je jednou z mojich nejoblíbenějších postav, nejen co se roztomilosti týče, ale i svým charakterem. Zajímavě vypadají i akční scény, které jsou místy i velmi zábavné. Nemohu jinak, než tohle lehce ujeté, ale naprosto skvělé anime doporučit.

plakát

Gekidžóban Sora no otošimono: Tokeidžikake no Angeloid (2011) 

Příjemné doplnění seriálu Sora no Otoshimono, kde svůj prostor získala také roztomilá Kazane Hiyori. Film je jakási rekapitulace vyprávěná právě Kazane a navíc doplněná o nové zážitky poté, co děvče vstoupí do Klubu objevitelů Nového světa. To, že hlavní dějová linie ze seriálu je zde opomíjena, vůbec nevadí - spíše naopak. Příběh Kazane Hiyori mě upoutal mnohem více, než ten původní. I ecchi scének je zde méně (přiměřeně), než v seriálu (kde mi, mimochodem, občas už i lezly na nervi). Pro mě osobně lehce lepší než předchozí anime a Kazane by si rozhodne zasloužila celou svojí 12-dílnou sérii.

plakát

Clannad - After Story (2008) (série) 

Pokračování seriálu Clannad se odehrává především v době, kdy postavy střední školu již vychodili a směřují k rodinnému životu. První cca dvě třetiny se trošku vlečou (ale i tak sledování některých momentů je poměrně zábavné, především ty s Akkim), kdežto posledních 7 dílů je naplněno emocemi až po okraj - připravte se na to, že slzy ukápnou... a nebude jich málo. Po grafické ani hudební stránce nemám co vytknout - postavy jsou nesmírně roztomilé a hudba tomu dodává správnou atmosféru. Jedinou výtku mám, jak jsem již zmiňoval, k začátku seriálu, kdy, než se události pořádně rozjedou, jsem se místy maličko nudil. Celkově je ale Clannad After Story velmi dobré anime plné vtipných momentů i dost smutných okamžiků.

plakát

White Snake (2019) 

Musím říci, že Čína animované filmy dělat umí. Nádherné zpracování s úžasnou animací, příběh inspirovaný čínskou legendou byl také povedený. Každopádně by mi vůbec nevadilo, kdyby film trval o něco déle, aby dostal více prostoru i vztah mezi oběma hrdiny. Akční scény rozhodně nejsou špatné, ale chybělo mi tam více těch romantických s překrásnou Xiao-Bai. Po Dragon Nestu, od kterého jsem rovněž nic nečekal, opět velmi milé překvapení. Do čínské animované tvorby se asi ponořím hlouběji, zatím jsem s ní spokojený.