Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (2 995)

plakát

Dr. House - Série 4 (2007) (série) 

Dokud si House vybírá nový tým, je to slabší. Pak však dojde a střídavou péči o Wilsona a hlavně ten velmi smutný konec posledního dílu. Už jen kvůli tomu, že jsem uronil slzu musím dát 4*. Navíc od této série bude muset řešit House morální dilema, což může být zajímavé.

plakát

Dr. House - Série 5 (2008) (série) 

Při sledování čtvrté série jsem měl strach, že to půjde kvalitativně dolů. Ovšem pátá řada je naprosto inovativní. Ke konci se začnou dít věci, které naprosto nečekáte a úplný závěr (poslední dva díly) je pecka, takové rozuzlení nakopává hvězdu navíc. Jeden z těch mála seriálů (alespoň v době natáčení, kde se skutečně charaktery postav - především hlavní postavy rozvíjí a to dost uvěřitelně).

plakát

Dr. House - Série 6 (2009) (série) 

Oceňuji snahu tvůrců narušit rutinní oblouk vyprávění. Mezi to se řadí např. první dva díly na psychiatrii, příběh z pohledu Wilsona či Caddyové. Po závěru čtvrté a páté série jsem očekával nějaký ten twist i u šesté, ale po vysoko nastavené laťce, jsem se nedočkal.

plakát

Dr. House - Série 7 (2010) (série) 

Tentokráte již slabších 70%. Myslím, že úroveň celkem odpovídá 4. sérii.

plakát

Dr. House - Série 8 (2011) (série) 

Nechtěl jsem věřit, že poslední série je o tolik slabší, než všechny ostatní. Po shlédnutí musím, bohužel, dát tomuto názoru za pravdu. Pár epizod mělo šťávu (vězení), ke konci jsem byl dokonce hodně smutnej z osudu jedné z postav, ale i tak už to bylo slabší. Škoda.

plakát

Drive Angry (2011) 

Jakási 3D parafráze na žánr grind house, bohužel se mi to těžko hodnotí, protože tenhle žánr je a vždy byl vrcholem nevkusu. Takže za mě 2*.

plakát

Dr. No (1962) 

Je to klasika, o tom netřeba mluvit, leč něco mi říká, že čtyři hvězdy ne :-(

plakát

Drsňačky (2013) 

Sandra už je v tomhle žánru, bohužel, vyčerpaná, jak jsem měl dřív rád její Slečnu drsňák, tak od druhého dílu to slo razantně dolu a tady se to potvrzuje.

plakát

Drsný Harry (1971) 

Vím, co si myslíš - vystřelil pětkrát nebo šestkrát? Ale tohle je magnum, ta bouchačka, která Ti ustřelí hlavu jednou ranou. Chceš to pokoušet?

plakát

Druhá míza (2015) 

Lehce pod čtvrtou hvězdou s tím, že Al má obrovský charisma a energie jak Fukušima. Bohužel díky dabingu a jisté podobnosti jsem často míval pocit, že se dívám na jakousi jinou verzi Rockyho.