Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (86)

plakát

Aaltra (2004) 

Dva sousedé se bytelně nesnáší. Křižovatky osudu jsou však nevyzpytatelné, a tak jim při rvačce na poli zemědělský stroj skřípne nohy a oba skončí na vozejku. Neskutečně suše zábavná akce může propuknout!!! Vydávají se do továrny vyrábějící ony stroje s reklamací a zřejmě budou žádat tučné bolestné. Budou se na nich hojit? .......... Hele, fakt si to sežeňte, je to libovka!!!

plakát

Báječný Fantozzi (1986) 

u superstupidních supercrazy komedií se většinou řežu a mlátím žito devítiocasou kočkou, tentokrát sem se jen čvachtal v kačírku zábavy.

plakát

Battle Royale (2000) 

Vyvražďovačka dobrá, akorát, že přežili ti největší srabi!!!

plakát

Bez konce (2008) 

viděno v kině Aero v projektu Naslepo - tj. na začátku neplatíš nic, na konci filmu ho ohodnotíš tak, jak se ti líbil. Ještě nikdy jsem neviděl tak napěchované sklenice. Přispěl každý, ten film byl totiž mazec. Jednoznačných 100%!

plakát

Cashback (2006) 

kino Aero dne 29. 11. 2011 vybuchovalo smíchy. 100% :-)

plakát

Colombiana (2011) 

Doják přesně podle mého gusta.

plakát

Co ty jsi za číslo? (2011) 

Anna Faris mě v tomhle filmu naprosto brala. 20 je tedy podle mě hodně velká slabota, člověk přeci není stvořen pro monogamii....a chlap? Ten tuplem NE! Vtipně přitažlivá komedie podle zaběhnutého scénáře, která rozesměje....ale...kdyby se z toho v půlce stal akční film, bylo by to lepší:)