Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Hříšníci

Hříšníci (2011)

Best of the best! Britskou verzi jsem neviděla, takže jsem moc netušila, do čeho jdu. Už od prvního dílu se mi Gallaghers zaryli pod kůži tak, že jsem se jich do posledních závěrečných titulků nemohla zbavit. Nejde ani tolik o vtip (i když o ten jistě taky), jako spíše o výborný storyboard jako celek. Žádná postava nepokulhává, žádný díl není horší nebo lepší, než jiný, humor je přímo skvostný :)

Přátelé

Přátelé (1994)

ABSOLUTNÍ záruka vynikající nenucené zábavy, která se mi snad nikdy neokouká. Každý díl jsem viděla několikrát (a koukám se pořád znovu), pamatuju si dialogy a vždycky se skvěle bavím. Často přemýšlím nad tím, koho z přátel mám nejradši a nikdy se nemůžu rozhodnout. Velké plus za výborný český dabing.

Ajťáci

Ajťáci (2006)

"THIS is THE internet!" Jen je nejlepší. Miluju Jen. Číslo jedna mezi britskými sitcomy.

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Tyjo, tohle mě fakt bavilo, během zkouškového jsem Breaking Bad koukala několik hodin denně, X dílů za sebou. S Waltem a Jesseem jsme byli celkem dobrá trojka.

Black Books

Black Books (2000)

Bernard Black je nejlepší seriálová postava všech dob. V kombinaci s poťouchlou (ale nesmírně sympatickou) kámoškou Fran a vlasáčem Mannym, co vypadá jako utečenec z blázince, je to naprostá špička. Navrhuji pomyslnou medaili pro scénáristy a pro vždy perfektního Dylana Morana.