Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (5)

plakát

Zrodila se legenda (2014) 

Film mě nijak extra nenadchl. Příběh nebyl špatný, ale také nijak překvapivý. Všechny souboje snad používají slow motion, což je na pohled efektivní a zábavné. Kostýmy se velmi povedly a hlavní postavy jsou na pohled krásné.

plakát

Rogue One: Star Wars Story (2016) 

Další SW chuťovka. Byl jsem zaraženej v židli až do konce. Donnie si tam velkou část filmu přivlastnil a právem. Neskutečně mě bavil. A Madse mám snad čím dál tím více. Myslím, že tenhle spinoff se velmi povedl a opravdu se nemůžu dočkat dalšího pokračování.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Po druhém shlédnutí zvyšuji o jednu hvězdičku. Ano, příběh je přímočarý s předvídatelný. Ano, film neukázal nic nového a je asi jen drahej start seriálu. Ale film mě prostě bavil. Bavila nová éra plná mladíčků a souboj mezi Řidičem a Generálem. Bavily mě i nové hlavní postavy a ach ta Daisy! :)

plakát

Útěk do divočiny (2007) 

Po celou dobu filmu jsem čekal, že si k hlavní postavě vytvořím bližší vztah. Ale za celé dvě hodiny se to ve mě nepodařilo vyvolat. Myšlenka filmu je krásná, ale film samotný mě tolik nezaujal, jak jsem od něho očekával.

plakát

Pýcha a předsudek (2005) 

Nemůžu si pomoct, ale nemůžu dát vyšší hodnocení. Nějak jsem si nedokázal vytvořit bližší vztah k hlavním postavám. Do Keiry je těžké se nezamilovat, ale bohužel ani její hluboké oči a zasněný výraz nestačili na vyšší hodnocení. V budoucnu budu chtít určitě přečíst i knihu.