Reklama

Reklama

Rogue One: Star Wars Story

  • USA Rogue One: A Star Wars Story (více)
Trailer 3

Rogue One: Star Wars Story je první z nové série samostatných filmů Lucasfilmu. Vypráví příběh skupiny netradičních hrdinů, kteří se dají dohromady, aby splnili odvážný a zdánlivě nemožný úkol: Ukrást plány Hvězdy smrti. (Falcon)

Videa (37)

Trailer 3

Recenze (1 512)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Co se Star Wars mytologie a světa týče, tak se mi Rogue One líbilo více, než Force Awakens. Je fajn vrátit se do známého světa, který je utlačovaný starým dobrým Impériem a ne nějakým Prvním Řádem. Fakt oceňuji a hodně mě překvapilo, že rebelové tu nejsou jen báječní muži v X-wingách, ale ukazuje se i jejich stinná stránka a jedna z hlavních postav dokonce odpráskne nevinnýho. Felicity Jones je kapitola sama pro sebe. Byla báječná a věřil jsem jí vše. Potěšil mne i scénář, který nebyl vůbec špatně vymyšlen a docela jsem žasnul nad digitálnímy kouzly, která umožnila prohánět se po plátně zesnulému Peteru Cushingovi. I když bylo vidět, že s ním není něco úplně v pořádku. Ben Mendelsohn byl důstojný záporák takže jedinné co bych vytkl je možná přílišná délka. Finální bitka mohla být kratší. Každopádně výborné rozvinutí Star Wars univerza a už teď se více těším na další spin off, než na regulérní epizodu. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Hodně jsem se snažil přemýšlet nad tím, jak mám tento komentář napsat, abych nezaspoileroval. Řeknu to ale tak, že Rogue One má skvělý nápad a k tomu je opravdu krásně natočené. Hlavně závěrečná válečná scéna je asi nejlepší válečnou scénou, kterou jsem ve světě Star Wars vůbec kdy viděl. Problém nicméně je, že Felicity Jones na plakátě působila neuvěřitelně krásně a ve skutečnosti byla její role jedna z nejhorších hlavních rolí velkých blockbusterů posledních let. Nejen, že se tvářila, jak kdyby jí ulítly včely z úlu, ona dokonce působila, jak kdyby se v každé scéně urážela a nafukovala, jak malá cácora. Možná, že v té době měla jenom opuchlou držku, ale výslednému dojmu to také moc nepomohlo. Opravdu hodně jsem se na ní těšil a nakonec mě její otrávený přístup k roli hrozně zklamal. A stejně tak Diego Luna mi do druhé hlavní role vůbec neseděl. No a když Vám ve velkofilmu ze světa Hvězdných válek nesedí dvě hlavní postavy, je to docela problém. Ještě, že to naštěstí zachraňovala série vedlejších postav, na které byla radost koukat a celkový dojem z filmu mírně vylepšili. Škoda, pro mě je to hrozné zklamání. Takhle velké blockbusterové zklamání jsem hodně let nezažil. No jo, co se dá dělat, třeba příště výběr herců do hlavních rolí bude lepší. ()

Reklama

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Nejzbytečnější, nejhorší a nejnudnější SW film v historii lidstva ? Bohužel ano ... zase na druhou stranu palec nahoru za trailerovou kampaň, která ani přinejmenším nelhala v tom, že máme čekat komorní přístup plný klišoidních dialogů, strašně prázdných scén a nulovou akci. Dobře, nulovou úplně ne, ale za první hodinu a půl, čekejte 2 mini akční scény, na které si stejně nebudete pamatovat ....a to se týče bohužel i závěrečné "epické" akce, kde po většinu času vidíte 5 postaviček v jednom záběru, které se kydlí s 5 cgi postavičkama v dalším ... anebo flotilu těžce CGI lodiček, jak po sobě velice nezáživně pálí. Nepomáhá tomu ani unylý OST plný nezáživných melodií. Tohle fakt ne, scénář, který staví na jedné blbosti, kterou by ve filmu stačilo okecat v maximálně 5 minutách, je vyplněn stereotypem a žádnými zvraty ... tedy pokud za zvraty nepočítáte to, co se děje v každém druhém filmu (jakéhokoliv žánru). A málem bych zapomněl na nejhnusnější CGI tlamu od dob Tron: Legacy ... fakt gratuluji k nejzbytečnějšímu (ano opakuju se, ale tohle fakt byla nuda k posrání) hnoji v dějinách kinematografie. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Řeči o špinavé válečné akci jsou jenom zkazky, nebo nenaplněné zbožné přání, kde dobré charaktery absentují, či rovnou nesnesitelně prudí a dávají tušit, že ať už za to můžou přetáčky, nebo to takhle blbě bylo postavené od začátku, dost těžko udržíte na tak vratkých nohách film, u kterého víte, jak dopadne, tudíž jakékoliv osvěžení uvítáte, namísto toho, abyste sledovali generický blockbuster, jakých máte do roka desítku, přičemž by bohatě stačilo vyhodit 120 minut a těch posledních patnáct přilepit jako prolog k Epizodě IV, protože málokterý letošní film měl tak silný highlight jako ten, když se ve stínu rozsvítí červený světelný meč. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

“POJĎ MÉ DÍTĚ. MÁME PŘED SEBOU DLOUHOU CESTU...“ /// Tak vono dohromady není vočem vypravovat… taková přetechnizovaná pohádka s kusem ftipu, ve který se zachraňuje lidstvo. Teda aspoň jeho část. Moc mě to nechytlo. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že už i vesmír je plnej Číňanů. 2.) Jsem fanda. 3.) Thx za titule „-OverLord-„. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

Galerie (233)

Zajímavosti (72)

  • K-2SO (Alan Tudyk) měl být původně imperiální protokolární droid podobný C-3PO (Anthony Daniels), ale po pár úpravách se z něj stal vysoký bezpečnostní droid. (Maulincio)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 533,5 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 1058,7 mil. (NIRO)

Související novinky

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

18.08.2023

Snad to ani není třeba psát, ale pokud jste ještě v kině náhodou nebyli na nejnovějším snímku Christophera Nolana (Počátek) Oppenheimer, rozhodně vyrazte. Včera bylo pozdě. Film, který nadchnul… (více)

Další Star Wars seriál má obří cenovku

Další Star Wars seriál má obří cenovku

26.07.2023

Podle nové zprávy serveru Forbes společnost Disney zase utrácela ve velkém. Jenom pro kontext, zde je několik posledních velkých útrat studia. Tajná invaze – nový seriál ze světa MCU, údajně vyšel na… (více)

Reklama

Reklama