Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Scrubs: Doktůrci

Scrubs: Doktůrci (2001)

Ked som pozrel všetkých8 serií už po štvrtý krát, zistil som, že Scrubs je po všetkých stránkach jeden z najlepších sitcomov, ktoré som videl. Každá jedna hlavná postava je brilantne vymyslená, jedinečne zahratá (Dr.Cox, JD, Turk atd.) a taka svojská, že jej klon nenájdete hádam nikde. Navyše scénaristicky šlape takmer každá epizóda naplno. Vtipné scénky su doplnené tými vážnejšími, neraz naozaj dojemnými, úžasne využitie tej "správnej" hudby dodáva seriálu na výnimočnosti. A zhrnutia o živote z každej stránky na konci každej epizódy ma neraz prinútili rozmýšlať. Majstrovské dielo sitcomov.

Přátelé

Přátelé (1994)

Vynikajuco napisany, pre mna urcite jeden z najlepsich serialov. Videl som ho milionkrat, no stale si ho po nejakej dobre pustam znovu. A stale sa smejem., Aj ked poznam sceny a hlasky uz naspamat. To je pre mna to najvacsie caro serialu. Prvy serial ,ktory mi ukazal ako sa robi sitcom.

Zlatá sedmdesátá

Zlatá sedmdesátá (1998)

Dalsi zo serialov, ktory sa stal pre mna kultovym a ktory mozem pozerat stale dookola a nikdy ma neomrzi. Skveli herci, milion supervtipnych scen a 8 serii skvelej zabavy.