Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Pohádka

Recenze (40)

plakát

Žít (2022) 

Mr. Nighy mě rozbrečel. Krásný, jemný film. Kdyby bylo víc takových.

plakát

Babicova televize (2021) (pořad) 

Co recept to perla...ale ruku na srdce ideální chlapské vaření z originálního Jyrkova receptáře! "A kdybych tady měl uklizeno, bylo by to ještě hezčí."😂😂😂😂

plakát

Haló, haló! (1982) (seriál) 

Prase, pse, hyeno.!!!!!!! Kapitán Gruber a jeho tančík, mokrý celer, letecká přilba, ruční mixér. a "OOOOˇ René" - to je naprosto nepřekonatelné. Kam se hrabou české sitcomy.

plakát

Nevěra (2000) 

Tichý, krásný, až smutný film. Ale jeden z filmů, který mě opravdu zasáhnul. Proto je jeden z mých nejoblíbenějších; Díky Liv Ullmann.

plakát

Hamlet (1996) 

Moje srdeční záležitost a začátek fanouškovství díla Kennetha Branagha. Můj začátek zájmu o Shakespeara, anglického divadla, atd. Geniální film. Hlavně ta scéna s Horatiem: "Ani vrabec nespadne ze střechy, aby to nebyla vůle prozřetelnosti.., ...... Být připraven je vše." https://www.youtube.com/watch?v=EHUZ1_cxdyw

plakát

Šílenci z Manhattanu (2007) (seriál) 

Stylový seriál - jak jinak než do puntíku vypiplaný. Navíc působí jako droga, takže musíte prostě vidět každý další díl. Každá postava tam má své místo, nicméně se všechny charaktery postupem času vyvíjí a to Vás nutí pokračovat s nimi. Dostanou se Vám prostě pod kůži.. Podle mého je to jeden z nejlepších seriálů, jaký kdy byl natočen.

plakát

Láska nebeská (2003) 

Snad nejlepší novodobý romantický film. Ač nemám filmy tohoto typu příliš v oblibě, tenhle je výjimkou potvrzující pravidlo, že nic se nemá házet do jednoho pytle. Rickman, neeson, Firth opět nezklamali a Hugh Grant příjemně překvapil (a to nemluvím o těch ostatních). Teď nezbývá, něž jen čekat na další "Lásku nebeskou"... a doufám, že to bude brzy :-)

plakát

Studio 30 Rock (2006) (seriál) 

Dobře vypointovaný kousek, skvělé postavy, vtípky. Ďábelský Kenneth, lišácký Jack Donaghy, mlsající Liz - kdo by je neměl rád? Za mě rozhodně *****.

plakát

Hranice nemožného (2008) (seriál) 

Podle mně výborný seriál. škoda, že ho asi zruší - tohle dílko si to opravdu nezaslouží. Já dávám 5 hvězdiček - jedna speciálně navíc patří Walterovi :-)