Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Varieté (2010) 

konečně je zase v kinech po dlouhé době nějaký muzikál, super písničky, skvělé herecké obsazení, prostě super!!!

plakát

Šťastné a Veselé (2005) 

Tento film mě doslova uchvátil, skvělý představitelé tří hlavních velitelů, Daniel Brühl je tu k nepoznání, když si srovnáte jak vypadal v Good Bye Lenin. Moc mi do toho nezapadá D.Kruger a Benno Fürmann i když jsou pro příběh také důležití. Kdoby to byl řekl, že se to opravdu stalo... Také je moc krásná píseň v titulcích...

plakát

Lásce na stopě (2001) 

Tento film mám moc ráda. Hlavně kvůli Johnu Cusackovi, který je tu super. Závěr filmu je prostě úžasný. Všem doporučuji soundtrack k tomuto filmu.

plakát

Noc s králem (2006) 

Velmi krásně zpracovaný biblický příběh o Ester, která zachránila židy před smrtí.

plakát

Berlínské spiknutí (2006) 

dokud jsem tento film neviděla na HBO tak jsem o jeho existenci vůbec nevěděla. Velmi pěkně natočené, příběh más pád a pořád se něco děje. Konec tak trochu připomíná Casablanku. jen je škoda, že takové filmy už se netočí. Vynikající George Clooney a skvělá Cate Blanchett, Tobey Maguire tu má zase trochu jinou roli než jsme zvyklý (jakoPeter Parker je moc čitelný). Velice zdařilý filmík. Jen tak dál.

plakát

Říše slunce (1987) 

Skvělý výkon Christiana Balea ve svých 13-ti letech v první filmové roli, a nezapomenutelný John Makovich. Hudba je excelentní a nejvíc se mi líbila pasáž kdy ve filmu zazní dětský sbor. Škoda jen, že tento film S.Spielberga nedávají častěji tak jako ostatní jeho filmy.

plakát

Malé ženy (1994) 

Tento film patří k mým oblíbeným. Nejlepší jsou společné scény s W.Ryderovou a G.Byrnem. Velmi roztomilý je tu Christian Bale. Zpracování tohoto filmu i herecké obsazení jsou velmi kvalitní

plakát

Batman začíná (2005) 

Skvěle zpracované. Někdy si říkám jak jsme se mohli spokojit s předchozími třemi představiteli Batmana, když po Christianu Baleovi není nikdo lepší. Velmi se mi líbil Batmobil a také kostým se povedl. Úžasná je také hudba Zimmer + Howard která skvěle vystihuje téma filmu.