Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (19)

plakát

Forst (2024) (seriál) 

Jako první tři epizody dobrý. Pak se to zvrtlo v těžkou lobotomii scénáristů. Slavic noir ani omylem. Pokud budu chtít vidět hlavního hrdinu obšťastňovat skoro všechny ženské postavy snímku, pustím si raději porno, protože toho víc ukážou a zápletka je v podstatě na stejné úrovni.

plakát

Bod obnovy (2023) 

No super, konečně pořádný dívatelný český film za posledních dvacet let. Hurá

plakát

Projekt Lazarus (2022) (seriál) odpad!

Sracka. Od druhe poloviny je to hovadina o jednom sobeckym kretenovi, ze ktereho po zakladnim vycviku stane nepremozitelny agent chtejici odpalit atomovku, aby zachranil svou milou a vrazdi lidi na potkani.

plakát

Cypher (2021) (seriál) 

Tupe, toporne, nelogicke.

plakát

Stoupenci zla - Série 1 (2013) (série) odpad!

Nechapu vysoka hodnoceni. Je to proste sracka. Logicke chyby, klise kam se podivate, hlavni padouch pobodan (nekolikrat a i z odstipen nekolika hodin) a jemu to proste nevadi a funguje dal. tldr; sracka

plakát

Ztraceni ve vesmíru (2018) (seriál) odpad!

Je to sracka. Je to sracka. Je to sracka. Ok, takze jsem si ulevil. Opet dalsi serial jako pres kopirak s ostatnimi. Skupna lidi nekde zustane (dosadte budoucnost, minulost, ostrov, zakladna, vesmirna lod atd atd.) Resi se hlavne mezilidske vztahy a dalsi pribeh je upozaden. Z kazdeho dilu je tam tak 10-15 minut opravdoveho deje. Kam se podely epizodisky zamerne serialy? Nezavny, nudny, bez spetky originality. Ach jo. Drahy Netflix, jdi s timto konceptem k sipku!

plakát

Prometheus (2012) 

Dnes jsem po dlouhe dobe plakal. Tolik jsem se tesil, ocekaval slusny film, ktery nemusel byt ani genialni, ale toto byla tragedie.