Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Svérázný detektiv je kvůli svému přístupu k práci dočasně mimo službu. Najde si proto posilu, se kterou se na vlastní pěst pustí do vyšetřování série brutálních vražd. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

JB001 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k nízkému hodnocení této netflixové novinky si dovolím to kompenzovat o hvězdičku vyšším hodnocením. Což znamená plný počet. Moc se mi líbily exteriéry i inspirace bondovkami. Vůbec jsem se u toho nenudil a zkoukli jsme doma na jeden zátah. A těším se na pokračování... Apropó když jsem jel naposledy lanovkou na Lomnický štít, tak tam ten hambinec ještě nebyl. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Poláci umí, ale ne vždy se všechno povede a tahle tatranská variace na True detective potažmo severské krimi budiž důkazem. Technické stránce sice není moc co vytknout a prostředí ve kterém se odehrává je nádherné, ale příběh/případ bohužel extra nestrhne a Forstova trudná minulost mi začala být celkem rychle ukradená. Zklamání...40% ()

Reklama

LiVentura 

všechny recenze uživatele

A jako u Snehulaka a vsech podobnych jiz zevsednelych krimithrilleru jsem vraha odhalil v pulce a o tom preci krimi je? Takze kdyby mel serial o dva dily min, neuskodilo by to!! Prese vsechno velka poklona polskym producentum a filmarum, kam se ceska tvorba hrabe, my tu toneme mezi fadnimi "historickymi" vrahy a utapime se spolu s vodniky v "pohadkovem" rybnicku Nikoho. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Forst je takou atmosferickou , temne depresívnou, krimi s hlavným hrdinom, ktorý má problém s hlavou a častým omdlievaním. Taktiež je typickým vydedencom, ale s charizmou, takže u báb má väčšinou istý pich. Problémom tejto minisérie je skutočnosť, že pointa sa dá pomerne rýchlo odhaliť, ale i napriek tomu ma to lákalo (a nútilo) si pustiť okamžito následujúcu epizodu po tom, ako skončila tá predchádzajúca. Určito, niektoré situácie treba brať s istou nadsázkou a privierať nad nimi oči, ale to mi bohvieako nekazilo filmový zážitok. Ten mi skôr kazil ten v jednom kuse nasraný a nervozny chuj -inšpektor Edmund! Záver ma dostal nepripraveného, hoci bolo cítiť, že druhá sezona je nevyhnutná. Osobne mám slabosť pre polskú kinematografiu, takže je dosť možné, že zľahka nadhodnocujem. ()

Maraboy 

všechny recenze uživatele

Já si prostě na ty zimní kriminálky potrpím a tady tomu nebylo jinak, mám rád tu zimní depresivní atmosféru, vraždy, okultismus. Poláci stále umí a dokazují, že umí držet krok se severeskýma kriminálkama, pořád se to jestě nedá srovnávat, ale laťka je vysoko. Je škoda, že koncem třetího nebo začátkem čtvrtého odhalíte vraha sami, některé věci jsou lehce nedotažené, ale já se bavil. 70% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama