Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Komedie

Recenze (3)

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Absolutně nevyužitý potenciál Captain Marvel. Čekal jsem "eso v rukávu" a ono nic. Sice promyšlené, hezky udělané, ale zdlouhavé nudné až na konec. A o časových paradoxech ani nemluvě. Mám celkem rád marvelovky, ale solovky byly lepší. Tady je jich moc pohromadě což by nemuselo vadit ale občas mi připadalo jak kdyby tvůrci nevěděli co s nimi a to polovinu nechali v předchozím filmu zmizet.

plakát

Star Trek: Short Treks - Na útěku (2018) (epizoda) 

Nebyl to zas tak špatný díl, jen bych chtěl hlavně upozornit, že na něj odkazuje shrnutí na začátku třinácté epizody druhé seriálu Star Trek: Discovery. Takže nespíš vidět před tímto dílem.

plakát

Circle: Uzavřený kruh (2017) 

Popravdě řečeno bych to nenazýval Thriller. Prostě mi to k pojetí a s tvárnění filmu nesedí. Připadalo mi to i takové moc uspěchané, ale co chcete nacpat do 110 minut. Podle mě to bylo dobře natočeno, jak kdyby to bylo ve skutečnosti spíše taková reality show. Kdyby jste si připevnily kameru tak jako Mae taky by jsme neviděly konec spousty příběhových linek okolo vás a o společnosti ve které pracujete. Spíše bych to bral jako normální ztvárnění časového úseku v životě Mae. Život takový prostě je, teda pokud nejste nějaký akční hrdina. Čekal jsem jak se poperou s koncem a sem celkem rád za to, jaký nakonec byl. Protože na to co tam nakonec vymysleli, by byl snad jen účinný blackout. Neberte to jen jako film, ale i jako takové menší varování kam až to může dojít a od toho takové filmy jsou. Pokud chcete od filmu jen nějakou "akční jízdu" podívejte se raději po jiném filmu.