Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (1 526)

plakát

Clarksonova farma (2021) (seriál) 

No, tímhle je to ložený - Clarkson je oficiálně génius. Troufám si tvrdit, že tímhle udělal zemědělství reklamu, jakou už za naše životy nikdo jiný neudělá. Tenhle pořad prakticky nemá chybu.

plakát

Clarksonova farma - Otřesení (2024) (epizoda) 

Jako sorry, ale takhle se opravdový farmář fakt nechová. Nejslabší díl ze všech tří sérií zatím (zatím jsem hodnotil jen 4* a 5*, tak dobrá tahle show je), ale tohle bylo otřesné.

plakát

Star Wars: Akolytka (2024) (seriál) odpad!

The wasting of lore! The wasting of fans! The wasting of moneeeyyy!... Mindžovina z pera bývalé asistentky Harveyho Weinsteina, která tento projekt dostala pro sebe a své nepotické přátele jako výpalné, opravdu odmítám už více komentovat - rozbor jednotlivých dílů viz pod jednotlivými díly. Snad bych jen řekl, že jsem si nejdříve myslel, že celé je to udělané čistě z touhy nasrat pravověrné fanoušky OT a prequelů (což samozřejmě hlavní motivací bylo, vedle masivního retconu v podobě odsunutí Anakina na druhou kolej jako "jedno z mnoha") a obecně hlavní část fandomu, nicméně se s tím snoubí neuvěřitelná porce naprosto brutálního amatérismu. Ale udělat z jediů regulérní pederasty? Wow. Prostě wow... Tohle už je doopravdy ten pověstný poslední hřebíček do rakve SW. Normíci a consoomeři ať si SW nechají, já už si od Disney srát do ksichtu nenechám. Fuck off, Leslye. Fuck off, show. May the farce be with you! EDIT druhý den po shlédnutí posledního dílu: Víte, co je nejhorší? On ten příběh ve svém základu není úplně k zahození. Retconuje to sice Anakinův příběh jak prase, ale pokud by se např. drželi linie, že Osha a Mae byli předstupněm, ale že Anakin je pořád The Chosen One, tak prosím. Ale božemůj, vždyť je to tak děsivě amatérsky napsané, zahrané a některé epizody i naprosto katastrofálně zrežírované! A Amandla Stenberg prostě NENÍ herečka a za tím si stojím. Přičemž největší průšvih je, že Leslye toto své "veledílo" pojala zároveň jako psychoterapii a životní zpověď své hlavní životní role, kterou byla její pozice OSOBNÍ ASISTENTKY HARVEYHO WEINSTEINA. A ať už se opravdu jdou všichni zastánci D. Filoniho definitivně někam zahrabat a vůbec do ničeho neremcají, za situace, kdy tenhle mimoň s manželkou, která se oficiálně nechává nazývat a oslovovat čarodějnicí (wink-wink), má vše z hlediska lore pod palcem a hlavně všechno schvaluje!... The failure of one! The failure of two! The failure of Disneyyy!...

plakát

Star Wars: Akolytka - The Acolyte (2024) (epizoda) odpad!

Apparently the tragedy of Darth Plagueis the Wise was him getting dragged into this shitshow... Takže to doopravdy odsral Darth Plagueis jak jsem říkal. Ale navíc i sám Yoda - to nám jako Leslye fakt chceš nakecat, že by Yoda necítil žádnou smrt z těch jediů ani nic z  pocitů Vernestry? Že by ho jako jen tak oblbla? Fuck off, Leslye. Fuck off, show. The failure of one! The failure of two! The failure of Leslyeee! EDIT: Jeden místní komentující je očividně naprostej retard, nechápající jak funguje Síla a jak ovlivňuje cítění jediů - KTERÁ ALE HLAVNĚ NENÍ OMEZENÁ EPIZODAMA DANÉHO SERIÁLU. Je ale nezbytné mít shovívavost, jak obecně známo, obyvatelé sudetského města Most mají bohužel svérázné vnímání kultury, jakožto i logiky... "You know Star Wars is in a bad place when the fans are begging for their favorite characters to not show up out of fear of them being destroyed."

plakát

Star Wars: Akolytka - Volba (2024) (epizoda) odpad!

The power of junk! The power of dreck! The Power of garbaaageee!... Jedis baaad, yaaas yaaas... Tak ze Sola už nám udělali dokonalého creepa, uvidí malé dítě na 5 minut a už k němu cítí "hluboké pouto" - asi tím Disney cílí na své zaměstnance, to je stejný typ úchylů... Mother Aniseya se diví, že dostane světelným mečem, když se zničehonic divoce promění ve velký smradlavý prd - každopádně se ale divák diví, že velká oblaka prdů jdou směvetelným mečem opravdu zabít (lol!), zvlášť, když třeba Sabine Wren nebo Reva zásah lightsabrem do druhého dne v klidu rozchodily. Jedi v těle bílého muže je samozřejmě ňoumík, co jen teskní po domově jako malý kluk, takže v tomto ohledu mají tvůrci splněno (pozn.: ze 4 bílých mužů v tomto seriálu byli tři jediové, přičemž dva byli naprostí idioti, navíc vypadající jako pacienti s AIDS, ten třetí byl na obrazovce asi 1 minutu a vypadal i chlapsky - zřejmě proto, že byl zrzek a tudíž taky minorita; čtvrtý chlap byl samozřejmě trestanec a nadto opětně nápadně se semitskými rysy, což jsme viděli už v Andorovi). Prostě s každou další epizodou to pomyslné dno prohrábneme hlouběji a hlouběji, ač se to zdá nemožné.

plakát

Star Wars: Akolytka - Učit / Kazit (2024) (epizoda) odpad!

Někdo tu píše, že pro "nejubožejší fanbase v historii" je v tomto díle největším prohřeškem světelný bič. Lool, tak určitě. Samozřejmě, že světelný bič je naprosto v pořádku, vychází z EU. Stejně jako Cortosis. Tenhle díl má opětně 99 problémů a lightwhip jedním z nich opravdu není. Jde o další výplňovou epizodu, což přiznala i bývalá asistentka Harveyho Weinsteina, která si hraje na showrunnerku téhle příšernosti - když viděli Mannyho Jacinta polonahého při castingu (což byla mimochodem rare věc, Amandla i manželka Leslye dostaly své role bez castingu, jen z čirého nepotismu), hned si uvědomila, že ho musí mít ve vícero scénách. Takže tu máme klasické Disney pokrytectví - Leia v bikinách je fujky, ale polonahý Yord a Qimir jsou super (viz články na woke webech a lá Kotaku atd.). Fuck off, Leslye... Cortosis má být rare minerál, ale Qimir ho má v té jeskyni tolik, že by mohl mít celé brnění, ale má jen helmu - proč? Qimir říká, že chce jen svobodu a učedníka, zároveň ale všechny pobije - zajímavá představa svobody. Osha říká, že nemůže zaútočit na neozbrojeného - sith lord, navíc tak mocný, že dokáže zabít 7 jediů, není nikdy neozbrojen. Jinak Osha samozřejmě stále stejně nudná postava, absolutně nechápeme její motivace, resp. co vůbec v seriálu má mí za úlohu. Kolikrát ještě Mae změní svůj charakter? A kolikrát se vůbec ještě Mae nebo Osha probudí v cizím prostředí po tom, co byly v bezvědomí? Už jsme to u každé viděli snad 3x - další příklad šílené scénaristické křeče. Když Vernestra Rwoh dorazí se svojí skupinkou na Khofar, tak se během chvilky dostanou k mrtvým tělům jediů - ačkoli první Solova skupina potřebovala stopaře k tomu dojít na stejné místo k jinému mrtvému jediovi. A takto by šlo pokračovat scénu po scéně... Prostě už teď po 6 epizodách je jedno jasné, TBBF již nebude nejtragičtějším počinem Shitney SW. bravo Leslye, bravo.

plakát

Star Wars: Akolytka - Noc (2024) (epizoda) 

1 za souboje (které ale měly taky opětně nesmyslnou choreografii - úplné Echo vibes). Zbytek je naprostou urážkou jen trochu pozorného a logicky uvažuijícího diváka.

plakát

Star Wars: Akolytka - Den (2024) (epizoda) odpad!

Měl bych opět hromady výhrad, ale už mě prostě nebaví o téhle kravině vypisovat zde celé romány. Moje největší a nejzásadnější však je, že se v tomhle díle ale lautr NIC NEODEHRÁLO. Prostě Disney je jen queer pračka na peníze, bez diskuzí, tečka... Jo a mamlasům, co si stěžují že největší hateři SW jsou samotní fanoušci SW vzkazuju, že ano a je to taky logické. Když člověk není něčeho fanoušek tak ho to nezajímá, přejde to a buď to přestane úplně sledovat či tomu dá třeba ještě jednou šanci; nikam se o svých pocitech nevypisuje a jen konzumuje. Ale když je do dané oblasti kultury či vymyšleného světa nějaké frančízy zažraný, tak ho samozřejmě irituje, ba až vnitřně sdírá, když vidí, jak někteří autoři (kteří vám na otázku který film ze světa SW máte nejraději odpoví "všechny" a náhodou jsou bývalými osobními asistentkami H. Weinsteina a tudíž znají špínu na půl Hollywoku) dokáží zprznit svět, který jste měli tak rádi, tak se holt prostě ozvete... Jinak ta Marry Poppins a.k.a. Smilo Ren co se na konci ukáže - lol moment A co předvádí ti jediové to není nic jiného než zrada, a to vše jen proto, aby se scénáristé líně vyhnuli zahrnutí Yody do děje, který by samozřejmě tak mocného force usera vycítil přes půl galaxie. A mezi tyto zrádce zařadili i Ki-Adi-Mundiho, což je taktéž k zblití... To i ten "Ezra Miller z Wishe" je lepší - a jestli nakonec on bude opravdu Smilo-Ren a ne Mother Aniseya, tak to bude výsměch všemu... Nejvíc epic fail si ovšem produkce zařídila sama, jestli je pravdou to, že bojovou scénu s wookiem natočili, ale nakonec vystřihli - to už je vrchol demence. A také se v tomto díle naplno ukazuje, že Amandla Stenberg není dobrá herečka, její herecký rozsah je naprosto tristní. A v tom zveřejněném twerk videu, které má být odpovědí na "right-wingers" přiznává, že je rasistka, když opakuje větu co už pronášela v jedné late night show, tedy "white people crying was the goal" (a to má otce bělocha z Dánska, lol). Kam jsme to se SW dopracovali je neuvěřitelné.

plakát

Star Wars: Akolytka - Osud (2024) (epizoda) odpad!

The cringe of one! The cringe of two! The cringe of manyyy!... Tak spratek Mae se nepohodne se sestrou a hned podpálí barák (ze šutru), ale v poslední epizodě nám jistě tvůrci vysvětlí, jak jí máme litovat, soucítit s ní a že za nic nemlže, že to všechno ti zlí Jediové - a z nich nejspíše stejně vinu ponesou jen bílí humanoidi. Už se nemůžu "dočkat"... Jo a jak se tam zničehonic v té teplárně v té jeskyni (pun intended) objevil Sol, he? A jak to, že chce trénovat tak odrostlé dítě jako Padawana, když to učení jediů výslovně zakazuje? I u Anakina s tím byl megaproblém, a to se jednalo o vyvoleného. Ale tady najednou nic neplatí očividně. V tomhle vidím největší výsměch světu SW v tomto dílu... Že někteří jediové dokáží být s etikou trochu na štíru nám už mimochodem představily prequely, ale tady už máme jedie jako únosce dětí a utlačovatele menšin (jak jinak, že). A ti pisálci, co tuhle kravinu vyplodili, asi mají za to, že na jejich dílko budou koukat jen naprostý retardi, proč by jinak dětským verzím postav Mae a Oshy dávaly stejné účesy? To jako ty vlasy nosí stejné po celý život, lol? No ale když vidím některé ty oslavné komentáře zde tak ano, retardů se najde hodně mezi SW "fans"... Co ta scéna kde má ta hlavní matka prezentovat, že síla dvou je více než síla jedné - ta scéna nedává absolutně smysl. A proč se ti holky perou za jejími zády v takovém momentu? No protože jsou to spratci, proto. A nakonec jim hlavní matka vypráví, že na individualitu není v dospělosti prostor a že musí splynout s kolektivem - wow. Co nám to asi jen tvůrci chtějí říci... Mimochodem, už léta tu máme spoustu důkazů o tom, že v Disney pracují groomeři, no a zde to potvrzují a dokonce dávají i zcela ostentativně najevo - jak nutí Oshu do něčeho, co nechce, tedy připojit se k jejich kultu. Chce se mi zvracet z téhle odpornosti. Tak spratek Mae se nepohodne se sestrou a hned podpálí barák (ze šutru), ale v poslední epizodě nám jistě tvůrci vysvětlí, jak jí máme litovat, soucítit s ní a že za nic nemlže, že to všechno ti zlí Jediové - a z nich nejspíše stejně vinu ponesou jen bílí humanoidi. Už se nemůžu "dočkat"... Jo a jak se tam zničehonic v té teplárně v té jeskyni (pun intended) objevil Sol, he? A jak to, že chce trénovat tak odrostlé dítě jako Padawana, když to učení jediů výslovně zakazuje? I u Anakina s tím byl megaproblém, a to se jednalo o vyvoleného. Ale tady najednou nic neplatí očividně. V tomhle vidím největší výsměch světu SW v tomto dílu... Že někteří jediové dokáží být s etikou trochu na štíru nám už mimochodem představily prequely, ale tady už máme jedie jako únosce dětí a utlačovatele menšin (jak jinak, že). A ti pisálci, co tuhle kravinu vyplodili, asi mají za to, že na jejich dílko budou koukat jen naprostý retardi, proč by jinak dětským verzím postav Mae a Oshy dávaly stejné účesy? To jako ty vlasy nosí stejné po celý život, lol? No ale když vidím některé ty oslavné komentáře zde tak ano, retardů se najde hodně mezi SW "fans"... Jo a nedáme si vesmírnou zmrzlinu? Můžeme ji jíst vesmírnými lžícemi a česat se navzájem vesmírnými hřebeny...  Co ta scéna kde má ta hlavní matka prezentovat, že síla dvou je více než síla jedné - ta scéna nedává absolutně smysl. A proč se ti holky perou za jejími zády v takovém momentu? No protože jsou to spratci, proto. A nakonec jim hlavní matka vypráví, že na individualitu není v dospělosti prostor a že musí splynout s kolektivem - wow. Co nám to asi jen tvůrci chtějí říci... Mimochodem, už léta tu máme spoustu důkazů o tom, že v Disney pracují groomeři, no a zde to potvrzují a dokonce dávají i zcela ostentativně najevo - jak nutí Oshu do něčeho, co nechce, tedy připojit se k jejich kultu. Chce se mi zvracet z téhle odpornosti. EDIT: Tak se už navíc i ukazuje, že Lesley opravdu nejspíš uctívá satanismus (jako ostatně mnoho kalifornských queerů): https://www.youtube.com/watch?v=nLElFNPthEk