Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Hodinka

Hodinka (2011)

The Hour je BBC delikatesa, která si zaslouží mnohem více pozornosti, než se jí dostává. Všechno klape jako hodinky, dialogy se poslouchají jedna báseň, postavy jsou pěkně vykreslené a herecké výkony jsou vynikající, to celé ve velmi pěkném retro kabátku padesátých let v atraktivním prostředí televize a investigativní novinařiny. Teď mě jen zajímá... bude třetí řada... nebo raději ne?! P.S. Všichni herci se činí, ale Ben Whishaw je jednoduše geniální, visím na každém jeho slově (a chci být Moneypenny...)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Myslím, že po čtyřech dílech už můžu začít nadšeně vykřikovat do všech stran, že přesně něco podobného v televizi (potažmo na plátnech) už dlouho chybělo. Je to reálné, je to chytré, plné emocí a je to perfektně natočené, bez sladidel a klišovitých "cheesy" momentů. Casting je nadmíru sympatický/nesympatický a přesně takový, jak to dané role vyžadují. Dokonce i dětští herci jsou moc fajn a nemůžete jinak, než jim fandit. Žádný z hrdinů není tak úplně hrdina a naopak, charaktery nejsou černobílé (i když se to zpočátku tak může zdát). Po všech stránkách (od výpravy až po hudbu) vypiplaná záležitost, která přes všechnu svou okázalost stojí a padá na skvělých postavách a charismatických hercích. Nezbývá než si přát, aby byl ten týden čekání kratší, epizody delší a kvalita neklesající. Děkuji!

Impérium - Mafie v Atlantic City

Impérium - Mafie v Atlantic City (2010)

Špica ve své kategorii! V polovině druhé sezóny mohu směle prohlásit, že Boardwalk Empire nemá obdoby a v současné době záplavy seriálů se mezi ostatními (i lepšími) vyjímá jako vybroušený diamant. Každý záběr, každá replika, všechno do sebe zapadá a je na to radost pohledět. Obsazení dokonalé, hudba parádní a stylová atmosféra 30.let je doslova hmatatelná. Filmařský požitek!