Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (753)

plakát

Početí mého mladšího bratra (2000) 

Škoda, takové ujeté a ještě do toho živě kecal vypravěč, který vzpomínal na ten osudný den, kdy se jeho matka vyspala s nastávajícím ženichem a posléze se svým manželem(jeho tátou). No škoda, dobří herci, ale scénaristická slátanina! Nejlepší byl ten děděk, co tam furt chodil do spíže pro gořalu a sral na všechny :)

plakát

Spectre (2015) 

Tradičně za tři hvězdy, Craig opravdu nezklame...

plakát

Straight Outta Compton (2015) 

Pěkný životopisný film z oblasti rapu & hip-hopu, komu se líbilo, tak doporučuji ještě Hustlo & Flow, Zbohatni nebo chcípni či Notorious B.I.G.

plakát

Hardcastle a McCormick (1983) (seriál) 

Pro mě hodně kultovní a nostalgická záležitost, kdy jsem pravidelně v době, kdy mi bylo náct, sledoval každé sobotní dopoledne tento seriál a jako třešničku si pak dal ještě Eso :)

plakát

Správnej dres (2015) (TV film) 

Proč takovej bič od všech? :D, já se náhodou bavil, sice bych vybral do hlavní role někoho jiného, ale spousta herců mě tam pobavila a měla roli doslova ušitou ke své historii např. Matonoha, prudérní Igonda Ševčíková (hraje skvěle tyto semetriky :D ), Mádl trošku méně urostlej na hokejistu, ale magora,jenž má stihy, zahrál též dobře, Kuchařová mi vůbec nevadila, dal bych 4 hvězdy, ale teď si uvědomuji ten přehnanej konec, takže za 3!

plakát

Bláznivá dovolená (2015) 

Původně jsem to chtěl vypnout, obrat nastal, když se jim výlet začal čím dál více s.... no prostě kazit. spoiler - představte si, že vlezete omylem do splašků a pak vám ještě vyčórují a posprejují auťák. Score nasadí také herci jako Hemsworth či Reedus, nakonec prostě dobrý, čímž jsem chtěl dát 3 a půl hvězdy, ale to tu, jak víme nejde, takže zaokrouhleně na 4.

plakát

Jako bych tam nebyla (2010) 

Další film, který ukazuje hrůzy občanské války v bývalé Jugoslávii, nyní hlavně z pohledu ženy, které byly ve velkém měřítku brutálně znasilňovány, ponižovány a poté i zmasakrovány. Koho by zajímaly i podobné díla, které ukazují, jaké zvěrstva se mohly dít nějakých 8 hodin jízdy od našich jižních hranic, tak se můžete podívat např. na Harrisonovy květy, Válečníci, Vítejte v Sarajevu, Ve službách legie (Savior), Zásah do srdce či později natočené s mnoha flashbacky - V zemi krve a medu, Lovci stínů, Za nepřátelskou línií nebo Rezoluce 819.

plakát

Pixely (2015) 

Bezva film! Kdo má rád videohry, tak si tento film užije, moc hezké překvapení.

plakát

Lovci a oběti (2015) 

Za mě teda spokojenost a rozhodně lepší zážitek než z letošních novinek jako byly např. Andělé všedního dne, Pohádkář, Hodinový manžel, Raluca, Burácení či Život je život. Jedinými konkurenti jsou snad Fotograf, Ghoul a ještě Vybíjená(ale to spíš díky bandě z Tele tele). Když pominu jaké měl hlavní hrdina ve finále štěstí, tak to byl dobrej film se zajímavým a aktuálním tématem, neboť v této době nezvládá splácet dluhy každý desátý zadlužený čech a upřímně se divím, že se ještě nenašel nikdo, kdo by ustřelil nějakému exekutorovi palici.