Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film Lovci a oběti je inspirován skutečnými příběhy a životními situacemi, ve kterých se můžete už zítra ocitnout i Vy nebo někdo Vám blízký. Co máte dělat, když se ocitnete v nekonečné spirále dluhů? Jak se zbavit exekutorů nám hlavní hrdina Jakub (Martin Kraus) ukáže. Ale jak si poradit s partičkou gangsterů toho nejhrubšího zrna v čele s Jakubem Mohamedem Alim, před kterou žádný prachy neschováte? Nebo jak vyřešit podraz drsného lichváře Josefa Vrány a jeho asistentky Evy Decastelo s jejich pekelnými úroky, který naskakujou, jak puchejře v malejch botách? S tím Jakubovi pomůže mafián s ostrými lokty a neskutečně dlouhými prsty - jeho „Anděl strážný" Tomáš Hanák se svým právníkem Markem Vašutem a synem Pájou – Jaromírem Noskem, kterým kryje záda úplatný policista Zdeněk Mahdal se svým kolegou Milošem Vávrou. Tak to je hřiště, na kterém hraje Jakub hru jménem život ve stylu SEX, MONEY AND ROCKńROLL. Tedy až do chvíle než udělá pod nátlakem vymahačů krok vedle – za hranu zákona. V tu chvíli začíná jeho běh o život. Jakubovy problémy se dotknou i jeho rodičů Karla Heřmánka st. a Veroniky Freimanové. Pomocnou ruku se mu snaží podat jeho kamarádi Martin Písařík, Karel Heřmánek ml., zpěvačka EKI, raper JAY DIESEL, ale i psychiatr Zdeněk Podhůrský. A protože životní zoufalec Jakub je opravdu magnetem na problémy, sáhne si na dno i na poli lásky, a to s Nikol Kouklovou a Evou Marešovou. Tenhle film prostě jednou provždy změní Váš pohled na život! Jste připraveni vidět svět takový, jaký je? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (67)

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Prosím ať Marcus Benois Tran nikdy,NIKDY, nedělá filmy! Vezmeme to popořádku. Příběh není nic strašného, celkem zábavný. Ale to zpracování! Hlavní "hrdina" Martin Kraus je totální jelito! Hrůza, nehraj! Jakub Mohamed Ali je na tom paradoxně lépe. Martin Písařík a především totální nicneuměl Karel Heřmánek mladší mi vadili na nejvyšší míru. Hudebně to není špatné. Mrzí mě, že v takovéto špatné věci se angažovali lidé jako Hanák, Freimanová, Heřmánek st. a Vašut. Nemají to zapotřebí. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Taky mělo zůstat u klipu. Tenhle film má opravdu jeden z nejhorších scénářů za dlouhou dobu, kde se musí autoři neustále dopomáhat voiceoverem, aby bylo vůbec jasné, co se děje. Navíc už tu dlouho nebyl tak ukázkový hrdina-chcípák, který je hajzl a slaboch a nezaslouží si nic než co největší nepřízeň osudu. Nakonec to za něj ale zacvaká strejda Hanák, čímž se rozplývá i nějaká agenda přiblížit problematiku dlužnictví - znát principy není k ničemu, když je nedokážu zapracovat do příběhu. ()

Reklama

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Když pominu poměrně častý technický nedostatky, jako je mizernej zvuk, největším průšvihem tohohle filmu je jeho nesourodost. Co to má být vlastně za žánr? Drsný drama, cool gangsterka nebo snad podrazáckej film ve stylu Dannyho parťáků? To se nikdy nedozvíme. Faktem je, že rádoby akční scény působí ve filmu jako pěst na oko a hlavní hrdina je nezodpovědnej kretén, kterej by zasloužil pohřbít zaživa. Problém představuje i casting, kdy je plno lidí obsazených podle toho, kolikrát o nich psali v Rytmu Života a ne podle toho, jak jsou talentovaný. Pokud někdo čekal charakterovou studii nebo vážněj film ve styl Reiszova Gamblera, měl by se jít léčit. Tohle je taková konina pro patnáctiletý děcka. Ale abych byl fér, bavil jsem se. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nezáleží na tom jestli si chudej, nebo ses narodil se stříbrnou lžičkou v prdeli. V životě jsi buďto lovec nebo obět, tak si vyber. Kurva tohle je fakt trefná studie dnešní doby i když nepopírám, že hlavní hrdina se místy chová jako totální kokot a všechno si zavinil sám, ale je dobrý položit si otázku : Co je to do kundy za dobu ve který žijeme?! já nechci dělat haura, tohle jsem nezažil a doufám, že ani nezažiju, na druhou stranu mám příbuzný co přesně do podobných mrdek spadli a to jenom proto, že TOHLE chtěli a tohle prostě mít MUSELI. Teď mají holou prdel plnou dluhů a budou se asi muset z obětí změnit v lovce a všechny oddělat, aby s tím něco provedli. Takže paráda českej film není ještě v žumpě a jenom ty hrozně cool a na efekt akční scény to trochu kazí.75% ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Drsný. Ale bohužel ne film, ale drzost, s jakou profíci předložili divákům sotva absolventský pokus. Všechny ty zpomalovačky už musí každému lézt krkem, divím se, že nevyužili i esemeskovou grafiku na obrazovku, to je taky IN. Rvačky jsou jak naprogramované, asi měli borci místo dlouhého nácviku v tělocvičně jít na první dobrou. Škrtnutím naprosto zbytečné postavy Heřmánka jr. mohli ušetřit. ()

Galerie (156)

Zajímavosti (5)

  • Scéna z nelegálních zápasů byla připravena za spolupráce s kluby, které pořádají bojové večery Night of Warriors a účastnili se ho skuteční zápasníci MMA, K1, Muay-thai. Aby bylo natáčení naprosto reálné bojovali bez jakýchkoliv chráničů, boxerských rukavic apod. Do natáčení se tak vžili, že při natáčení další bojové scény, která se již netočila v ringu, ale na parkovišti, producent předem rozhodl, že se bojová scéna pojede maximálně na 2 záběry, aby se předešlo vážnějším zraněním. (Zdroj: Nero Production)
  • Závěrečná scéna je ukončena nadsázkou, kterou může mnoho diváků napoprvé pochopit naprosto opačně, než je ve skutečnosti myšlena – což byl i záměr. (Zdroj: Nero Production)
  • Při akční scéně (pronásledování kradeného auta) zasáhla do natáčení skutečná policejní hlídka, která projížděla kolem a přestože nebyly porušeny žádné předpisy, tak ze stylu jízdy 3 aut nabyla přesvědčení, že došlo k trestnému činu. Vysílačkami bylo okamžitě rozhodnuto, že bude obětováno auto s kamerou, které zastavilo. Po zhlédnutí záběrů z natáčení policisty, jsme dostali 30 minut na dotočení scény, za slibu, že vymažeme záběry ze zásahu skutečného policejního vozu. (Zdroj: Nero Production)

Reklama

Reklama