Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (3)

plakát

Černé zrcadlo - Série 4 (2017) (série) 

Nejslabší ze čtyř sérií. Proč? Předchozí tři nám totiž ukázaly spoustu hnusu z naší společnosti. Ze společnosti jako takové. Tím bylo Černé zrcadlo tak výjimečné. Čtvrtá řada není o nic slabší co se onoho hnusu týče, ale ve většině případů už ukazuje jen na jednoho z celé naší společnosti. A přesně to sebralo celému seriálu jeho jedinečnost.

plakát

Bod zlomu (2015) 

Remake úspěšného Bodu zlomu, který vznikl po 24 letech. A já moc nerozumím tomu proč. Těšil jsem se na příběh Johny Utaha, agenta FBI, kerý se infiltruje do gangu surfařů - bankovních lupičů a balancuje na hranici mezi kravaťákama z FBI a týpkama, kteří vyznávají adrenalin a párty. Dostal jsem ale něco úplně jiného. Bandu ekologů, kteří jsou zbláznění do matky Zěmě a mladého Luka Bracey, kterému nedokážu uvěřit jeho roli ani na vteřinu. Kdyby se býval Ericson Core vykašlal na název Bod zlomu a přestal se držet nepřekonatelného snímku od Kathryn Bigelow, udělal by líp. V porovnání s originálem je to opravdu slabé a nudné. Když se na to ale podívám jako na novinku se stejným názvem, je to vpodstatě průměrný akčňák.

plakát

Černé zrcadlo (2011) (seriál) 

Tenhle seriál dostal název, který neobyčejně sedí na jeho obsah. Každý z dílů je totiž pouze odraz - zrcadlo společnosti. A za tu barvu už si můžeme sami. Myslím, že není od věci se občas podívat do zrcadla, které ukazuje věci tak nějak reálno-přehnaně a uvědomit si, že tenhle seriál není až tolik sci-fi.