Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Recenze (20)

plakát

Queen ve Wembley (1986) (koncert) 

Jednoho krásného dne jsem si posteskla, že bych ráda zažila koncert Queenů. Obratem se mi do ruky dostalo DVDčko s live koncertem z Wembley, na které jsem koukala jako na zázrak. Doma jsem pak neváhala a celé necelé dvě hodiny poslouchala úchvatný Mercuryho hlas. I tak si ale stále přeju být přímo tam a užívat si Queeny s dalšími 72 tisíci lidmi. Musel to být perfektní zážitek! :)

plakát

Zajdalen (2003) 

Kdysi jsem se to naučila nazpaměť. Hudba je dokonalá a zvířátka taky, hlavně ten had! :)

plakát

Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň (2005) 

Narnie je nádherný svět, do kterého bych nejradši utekla vždycky, když se mi tady na tom našem nelíbí. Je to jedno z mých útočišť, které bych nepoznala, kdybych se tenkrát rozhodla pustit si něco jiného. Netoužím se dostat ani do Bradavic ani do budoucnosti, kterou vykreslila Futurama. Jediné fiktivní místo, které mě doopravdy láká je ta krásná a čistá NARNIE.

plakát

Hačikó - příběh psa (2009) 

No jo, další z velkých dojáků. Proč já mám tu smůlu, že jsem ho poprvé viděla v autobuse Student Agency a brečela tam před všema těma lidma?! :D

plakát

Život s Louiem (1995) (seriál) 

Pohádky hodnotím podle toho, jak se mi líbily jako malé. A Louie se mi nelíbil vůbec. Ani to jak vypadal, ani o čem byly jednotlivé díly. Neměla jsem ráda ani toho jeho tátu. Malým dětem prostě nějaký hlubší smysl, kterým nejspíš tato pohádka oplývá, nedává smysl. A tak bohužel ztrácí i to samotné pohádkové kouzlo.

plakát

Requiem za sen (2000) 

Všichni mě děsně strašili, že se na ten film nemám koukat sama nebo že si ho mám pustit ve chvíli, kdy nebude vadit, že budu psychicky úplně na dně minimálně do konce dne. Nic takového se ale nestalo. !NAOPAK! Prožívala jsem euforii z naprosto dokonalého a geniálního filmu. Konec jsem si pouštěla několikrát a když na začátku v titulcích padlo, že je na základě knihy, běžela jsem si ji hned na druhý den půjčit. Tímto ji všem doporučuju, je vážně skvělá a rozhodně stojí za přečtení! :)

plakát

Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod (2004) 

Prokousala jsem se všemi 13 knihami a očekávala zajímavý a docela spletitý film. Místo toho ho tvůrci ale logicky zbavili všech těch zbytečností a zkrátili ho na pouhé první tři díly. To mě na jednu stranu naštvalo, ale na druhou, proč ne? Hlavní myšlenka zůstala stejná a film aspoň nebyl zdlouhavý a v částech mírně nepochopitelný jako všechny ty knihy. Takže je to prostě 50 na 50 (zklamání, ale zároveň i pochopitelný manévr před filmem, který by jinak musel trvat asi 100 hodin, nikdo by se v ničem nevyznal a ani ten vytoužený konec by vás ve finále neuspokojil).

plakát

Mikulášovy patálie (2009) 

Protože jsme na film koukali o francouzštině, měla jsem ho rozdělený na tři etapy a přísahám, že jsem se na ty další 2 francouzštiny těšila jako nikdy předtím (a taky jako nikdy potom!). Celý film je tak krásně milý, vtipný, pozitivní a příjemně naladěný, že si přeju, aby začali natáčet další díly, já se na ně mohla podívat a zajistit si tak výbornou náladu po každém zhlédnutí. :) A ten Mikuláš je tak strašně roztomilé dítě, že bych se něj vydržela koukat do aleluja!!! :)*

plakát

October Baby (2011) 

--- Můj komentář nejspíš obsahuje spoilery, ale ono na tom nezáleží, protože všem po prvních pár minutách stejně dojde, jak bude film pokračovat a končit --- ........ Co to jako má bejt?! To mě mělo dojmout (což v mém případě není zas až tak těžký) ?! Vždyť já bych je tam jednoho po druhym fackovala. Snad i toho kněze za ty jeho rádoby šíleně moudrý kecy. Jestli to měl ten chundelatej ježíšoidní šofér nějak oživit, tak to spíš poslal ještě víc do kopru. A to ani nemluvim o tom, že jsem si celou dobu přála, aby toho školního prince (jaké klišé, že se zamiloval do nevýrazné studentky) sejmulo auto ve chvíli, kdy se hádal s jejím otcem na silnici a nebo aby to s tou nanynkou (na konci filmu) na těch jejich schodech samým štěstím seklo. Neměl letět kufr, ale ona! Pak by si totiž film připsal aspoň nějaký body za NEČEKANOU událost, která tam vážně nebyla ani jedna.