Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (475)

plakát

Acapulco HEAT (1993) (seriál) 

Dalsi z rady americkych krimi serialu, ktery nicim nevybocuje, ale take nicim nezklame.

plakát

Adaptace (2002) 

Hodně jsem se těšil, ale že by mě to vyvedlo nějak z míry, to ne. Jde o hodně inteligentní, propracovaný film, který se ale občas nemůže zbavit určité zdlouhavosti. Velmi dobrý závěr, kdy se přechází úplně do jiného žánru.

plakát

Aféra Thomase Crowna (1999) 

Film, na ktery se dobre diva, ale od remake bych cekal, ze zacpe diry, co byly v puvodni verzi, to se nestalo, naopak nektere pribyly, nicmene stoji za shlednuti.

plakát

Agent WC 40 (1996) 

Často kritizovaná parodie, ale podle mě klasická "nielsenovka", podobně jako třeba Bláznivá střela. Ke konci jí sice trochu dochází dech, ale ne tolik, abyste se přestali alespoň na 5 minut smát.

plakát

Air Force One (1997) 

Po milionte opakovany pribeh o obrovskem hrdinovi, ktery vse zachrani. Americane ze sebe delaji ve filmu strasne krutasy, ale v realite se jim to tolik nedari.

plakát

Akta X - Film (1998) 

Oproti jinym si spis myslim, ze filmu se nepodarilo dosahnout latky serialu. Je pravda, ze ke konci upadal, ale cely film se mi zda takovy upichnuty na rychlo a bez promyslenych napadu jako ma serial.

plakát

Alaska.de (2000) 

Velmi syrový snímek, který zaujme svou autentičností.

plakát

Ali G Indahouse - Film (2002) 

Tradiční humor ali g, který někdo zbožňuje, někdo nenávidí. Nenáročná podívaná podaná velmi dobře. Ke konci už sice malinko slabší, ale přesto výborná podívaná.