Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (78)

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Tak jsem se toho bál z důvodu rozpačitých kritik od kamarádů ale mě výborně pobavilo. Dokonce i ty skoro 3 hodiny utekly jak voda. Výborné hlášky, perfektní přestřelky a supr herci!

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Jednička žumpa, Slyova sebeukájecí odysea ALE toto to je něco jiného, paráda! jsem mile překvapen, ostatní až na Jeta dostali dost prostoru, narážky a hlášky na jiné movie. Uvěřitelnější pohnutky narozdíl od jedničky, tentokráte pravá testosteronová óda alá oldies.

plakát

Spiderman (1994) (seriál) 

Seriál mého dětství(no i když zas tak malej jsem nebyl .. :D) výborný, kresba ujde, samá hláška, poutavý příběh, jen škoda toho konce. Každopádně spider universa se namlsáte až až.

plakát

Halo Legends (2010) 

Výborná věc, Halo universum mám rád. Tohle nám dalo trošku nakouknout, komentář tipu: odpad ! mě trošku vytáčí ale je to o vkusu každého z nás. Nesouvislí příběh ani střídání kresby mě nijak netočí. Ba naopak jsem za to rád, alespoň film není jednotvárný. Nemám vlastně co vytknout! ps. souhlasím s raziel cz: není třeba znát universum, je to výborná sci-fi podívaná :)

plakát

Looper: Nájemný zabiják (2012) 

Slabší 5, tak či onak film příjemně překvapil, konec ne moc předvídatelný aspoň né ze začátku. Po delší době dobrej film s bursem, škoda že nedostal více prostoru.

plakát

Můj otec je šílenec (2012) 

Supr, supr, supr! po dlouhé době dobrá Sandlerovka. Dobře jsem se pobavil, film má 2 hodky a ani chvilku jsem se nenudil. Nechápu zdejší puritány co dobrej film takhle stáhnou....ale každý ví, že zdejší hodnocení je třeba brát s rezervou.

plakát

Deadman Wonderland (2011) (seriál) 

Výborná záležitost, slabší pětka. Celou serii jsem sjel jedním dechem, výborná kresba, zajímavý příběh. Jen je škoda, že je to něco na způsob: Claymore, Tenjho Tenge a Gantz, tedy pěkně vás namlsá a zbytek v manze. Moc otázek zůstalo nezodpověděných, děj ukončen defakto nijak. Toto však nevadí jelikož těch 12 dílů bylo supr. Kdo chce může razit v manze dál.

plakát

John Carter: Mezi dvěma světy (2012) 

Ale jó dám tomu 5(slabší), proč ne. Zdejší komentáře ve většině nechápu. Je to takové pohodové fantasy, jsem obyčejný nenáročná divák a bavil jsem se. Je pravda, že na prdel jsem se neposadil ale ty cca 2 hodky utekly rychle. Technická stránka dobrá, herecké obasazení také v poho. Takže proč odpad? Nechápu co tito lidé očekávají od filmů. Osobně bych snesl další díl. Jestli chce někdo filosofovat ať si přečte knihu, filmy jsou až na vyjímky o něčem jiném a to jiné se jmenuje zábava a ne hnidopišství :-)

plakát

Griffinovi (1999) (seriál) 

Miluji tento styl humoru, občas těžkej kameňák jindy totální úchylárna ve které kraluje stewie :-) spousty nezapomenutelných momentů: peter vs méďa béďa, peter a vyšetření prostaty(scéna u zrcadla), stewie a brian několik drsných úchyláren. Pro někoho totální humus pro mě boží. ps: a spousty absurdních momentů, které na diváka vyskočí z nenadání např. ten kántry zpěvák a spousta dalších 10/5 !

plakát

Hvězdný prach (2007) 

Vynikající, odpočinková věc. Divím se, že jsem ji neviděl dříve.